networkedblogs

Bersahabat..

Rock OOO!!! Layan...

Saturday, January 21, 2012

GAMBAR LUCAH ANDA TERSEBAR?!!! HATI-HATI!!!

hiasang!!!

PERHATIAN !! satu nasihat untuk perempuan sahaja. Jangan approve akaun bernama Aida Arissa Bukhari dia dikenali sebagai Tauke Chun. dia didakwa mencuri ... gambar-gambar perempuan di facebook sebelum masukkan ke dalam blog ape cer. dia buat cerita Seks Melayu untuk jatuhkan maruah perempuan.Hati-hati , dia suka mencuri cun ,bertudung , seksi dan lesbian, bogel dan masukkan dalam blog dia. Kalau anda sedar gambar anda ada didalam blog dia , anda kena buat report polis sebelum pergi aduan kepada cybersecurity malaysia.. Sila sebar kan kepada teman2 , serta adik beradik ,saudara mara , keluarga tersayang !


psst:

puas aku cari profile Aida Arissa Bukhari tp tak jumpa...profilenya sudah tidak dikesan bukan bererti setannya sudah mampos...dia mungkin telah tukar nama atau pic profile supaya niat jahat dan rakus dapat diteruskan...hati...hati...aku bagi maklumat ni bukan bermakna aku ni perkakas anwar aljuburi tau!!!keh..keh...keh...

8 comments:

Anonymous said...

die da xpakai name aida arissa bukhari....
tp aq syak https://www.facebook.com/aida.darissa adalah org yg same ngan yg kt atas n... agak je r...
sbb.. Dlm fb Himpunan gambar awek melayu... die siap bg tw lg fb id sekian2 gambo org dlm tu...

Ammar Bdkk Gila said...

blog je fb aida arissa ni

Balqis Alexander said...

saya pon dah cari dah profile aida arissa.. x jumpe2 sampai skarang...

aishahtun naajihah said...

haish,kenapalah zaman sekarang ni....

Roslina Bulie said...

Jangan sapa-sapa terkena.Nama facebook dia Aida Darissa

Anonymous said...

umno-bn dengan lucah berpisah tiada

Anonymous said...

ANON 11:26:00 PM
Di akhir zaman ...fitnah berleluasa terutama dikalangan Pencacai Parti yang berasa dirinya Islam lebih dari orang lain...bertaubatlah sebelum ajal menjelang...

Anonymous said...

diaorg ngan lucah mmg takkan berpisah... punya la takder otak... org yang berjubur ni satu hal... mmg kena kutuk la... pastu yang kena jubur lak org dia... siap bagi biasiswa lagi... lepas ni owner blog ni bleh la jubur kan diri pastu dapat duit... hahaha

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA