networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, January 9, 2012

UPDATE TERKINI PERBICARAAN ADAM ADLI DI UPSI

DIKEMASKINI 2.05 PM:

Pasukan Keselamatan Light Strike Force(LSF) telah tiba di UPSI....
Jalan menghala kepintu UTAMA UPSI ditutup sepenuhnya....
Pelajar yang hendak menduduki PEPERIKSAAN sahaja dibenarkan masuk....

lokasi perbicaraan...









2.20 PM
mereka berada di RAWANG....
dijangkakan penuntut UM seramai 50 menuju ke UPSI


2.50 pm
pelajar lewat menduduki PEPERIKSAAN gara-gara kes ini...
dewan peperiksaan masih lengang
TNC AKADEMIK UPSI memberi masa xtra 15 minit...
ada KETUA PENGAWAS yang tidak sampai lagi...


3.00 pm
ADAM dan SAFWAN ANANG KELIHATAN DI KFC TG. MALIM...
rakan2 adam kelihatan di PINTU MASUK BAS PELAJAR UPSI..
PRESIDAN SMM SYUKRI DI KEDAI MAMAK DEPAN KAMPUS UPSI...

3.15 pm
adam telah masuk ke kamar PERBICARAAN TATATERTIB....
WARTAWAN tidak dibenarkan masuk KAMPUS....

gambar update:




ni macam muka panjat pagar upsi dan nk tumbuk abg lan ke?!!!



bodyguard duduk tecongok fikirkan apalah nasib kawan aku!!!


3.40 pm
GEMPAR!!!
SAFWAN WHEELCHAIR ADA DATANG....
HAHA...
GAMBAR AKAN DI UPDATE

3.50pm
WARTAWAN MALAYSIA KINI TELAH MASUK KE KAWASAN UPSI TANPA KEBENARAN!!!!

4.30pm
SMM berkumpul di kedai berhadapan kawasan kampus

4.45pm
perbicaraan sedang berlangsung....
dikhabarkan keputusan akan diketahui hari ini juga...
wartawan malaysia kini yang menyusup masuk dikhabarkan telah keluar...haha

4.55 pm
adam telah keluar dari kamar perbicaraan!!!
masih menanti keputusan....

5.00 pm
ADAM DIGANTUNG 3 SEMESTER....
NAMUN BOLEH MEMBUAT RAYUAN SELAMA 14 HARI BERMULA ESOK...
SEKIRANYA DIA TIDAK MEMBUAT RAYUAN...
MAKA KEPUTUSAN INI KEKAL....
PENGANTUNGAN BERMULA SEMESTER HADAPAN...
REAKSI AWAL SUNGGUH BIADAP!!!

5.05 pm
ada baru sahaja keluar di pintu pelajar keluar masuk...
dia memberi ucapan...
berlaku sedikit kekecohan...

5.15 pm
terima kasih kepada pihak polis, pengawal keselamatan dari UPM dan UM yang telah memberi bantuan....


update seterusnya di SINI


gambar akn menyusul....

1 comment:

Sukaimi said...

sebenarnya adam tidak di gantong tapi bagi peluang dia untuk fikir nak belajar ke tak,..ini peluang terbaik..bagi dia buat keputusan untuk masa depan nya..

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA