networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, March 26, 2012

Khairul Nizam Hero ASPIRASI !!! berani menyatakan kebenaran !!! PRO-M tolong jangan pukul Aji !!!


Sebentar tadi HE telah mendapat panggilan telefon daripada Khairul Nizam yang juga dikenali sebagai 'Aji' daripada sahabat terdekat. Beliau menyatakan amat terkejut dengan impak daripada rakaman yang mengambil masa tak sampai 3 minit [SINI]. Inilah realiti blogger ASPIRASI sekarang untuk menyedarkan kepada mahasiswa betapa pincangnya Pro-Mahasiswa (Pas Kecik) ini. Sebelum ini, mereka melancarkan kempen ASALKAN BUKAN ASPIRASI menunjukkan mereka seolah-olah sangat TERBAIK dalam membela mahasiswa tetapi apa yang dikatakan Aji...mereka hanya tahu berkata tetapi tidak mampu menunaikan segala janji-janji...

INI FITNAH !!! HE YANG RAKAM...TAK ADA NIAT NAK TUNJUKKAN WE LOVE PM...
KALAU TERNAMPAK PUN APA SALAHNYA???PAS KECIK NI BISING PULA !!!
SEDAR DIRI SIKIT !!!!MALAYA YANG GELAK KAT KO !!!


Melalui perbualan Aji dengan HE sebentar tadi...Aji menyatakan bahawa dia sekarang ini sedang diserang dilaman-laman Facebook...bagi HE, Aji seorang yang tabah kerana masih tetap dalam landasan perjuangan ASPIRASI yang disertai sekarang ini..malah rakan-rakan Aji juga menyatakan sokongan tidak berbelah bagi...di sini HE hendak kongsi sedikit sokongan daripada sahabat-sahabat Aji malah tidak lupa juga beberapa siri UGUTAN dan SINDIRAN daripada puak-puak PrO-MAHASISWA....WARNA HIJAU ialah ugutan dan sindiran daripada puak PAS KECIK !!! MERAH ialah sokongan daripada sahabat Aji yang kekal bersama perjuangan Aji ketika saat-saat sukar ini...terima kasih kawan-kawan...





ugutan atau sindiran???

HE : HE, rakan-rakan dan blogger-blogger ASPIRASI lain tetap bersama Aji...apa yang pasti sebarang perkara buruk yang berlaku..HE mohon jangan cetuskan pergaduhan..maklumlah mereka ini BIADAP dan GANAS...maklumkan kepada pihak Polis sekiranya berlaku sebarang perkara yang tidak diingini...TERKINI !!! Safwan Anang dan Syahid Zaini melawa AJI berdebat?....HE cakap..jangan dulu AJI..mereka sedang beremosi...mereka ini Biadap dan Ganas..tunggu keadaan ini reda...

ALLAH BERSAMA AJI !!!

KAMI  BERSAMA AJI !!!


SILA DOWNLOAD VIDEO INI SEBELUM DI BLOCK !!!


BERANI KE PRO MAHASISWA NYATAKAN VIDEO INI FITNAH???
KENAPA BEKAS PRESIDEN PMI UTM KELUAR???

16 comments:

Anonymous said...

Alhamdulillah.. nape aji kuar PMI???.. harap aji cite la hal betul ye..sbb kenapa aji kuar PMI..

wlupun sye bukan ahli PMI, cite die ttp ade kawan die simpan..xnak heboh..itulah penyebab sebenar kenapa aji kluar PMI kan?? dibuang atau keluar sendiri..

Anonymous said...

jangan lupa maksiat yang pernah die dilakukan.. mahukah anda pemimpin tertinggi persatuan islam bergelumang dengan maksiat..sye xsanggup lgi nak ttup cite ni wlupun org yg berkenaan melarang cite ni dihebohkan..anda boleh soal sendiri..belajar bahasa badan dan mata org menipu..

"Keluar kerana malu @ Terbuang"

Anonymous said...

wallahualam.....
hanya Allah yang menilai semua perbuatan kita....
tepuk dada tnya iman,,,...benar atau tidak apa yg diperkatakan,.......

dRSis said...

pendedahan demi pendedahan..kian rasa tergugat... Keep it up Nizam!!! tegakkan kebenaran.

Anonymous said...

sye xnafikan nizam org yg baik2 juga.. tp marilah kita doakan same2..siapa yg fitnah sape..benar ke ade org pukul die..benarkah cerita yg die pernah war2kan pada jkm mase di utmkl dlu..di utm skudai juga cerita yg sama dijajanya.. moga Allah tunjukkan kebenarannya.. amin.

sekali lagi, dia dibuang atau melarikan diri kerana malu dengan perbuatan melanggari syarak yg dia lakukan itu..wslam..

Anonymous said...

bagusla sbb mengaku kesilapan diri sendiri, dulu diberi kuasa dan mandat x mampu nak buat apa2, agak klu diberi kuasa sekali lg, lps ni dia akan kata Aspirasi ni hanya mulut manis ja x mampu bt apa2 kot.. hehe..
maka sekali lg la kejayaan melepaskan diri.. org yg kalu bersifat talam dua muka harus kita berhati2 takut2 nnti kena pd diri sendiri balik.. hehe.. org cam ni yg Aspirasi nak angkat jd hero dan pemimpin, mmg layak sgt la.. haha.. sbb Pro M mmg x perlu org cam ni..

mahasiswa pro-m said...

pro-m salah...pro-m tetap salah....aku cakap pro-m salah....kepada sayap pro-m yang ada..kita kena mengaku pro-m salah untok isu ini...

Anonymous said...

haha.. aku nak tergelak besar baca post ni.. andai Aspirasi tahu siapa sebenarnya mamat dalam video ni.. aku rasa Aspirasi sendiri akan tolak dia.. sendiri mengaku kelemahan diri sendiri la.. dah pernah diberi mandat bawa Pro M, menang pulak tu, lps tu x bleh bawak apa2.. agak2 klu sekali lagi la dia ni diberi kuasa dan mandat, lps tu x mampu nak bt apa2 gak, agak2 dia nak salahkan sapa plak ya, Aspirasi gak yg kena.. org yg klu pernah mengkhianati perjuangan terdahulu layakkah digelar hero, laykkah di lantik jadi pemimpin, tp x tau la klu dalam Aspirasi yg ni yg paling baik kan.. maka amik lah mamat ni jd peneraju Aspirasi.. sbb tu aku rasa Pro M singkir dia kot, x da kualiti sebagai seorang pemimpin.. x dpt bt sesuatu terus salahkan org lain sdangkan kuasa ada pd tangan sendiri.. layak benar lah dia ni disingkir, ops satu lg aku musykil, dia lari keluar Aspirasi ka disingkir, atas dunia boleh la nak berdalih segala macam Allah, nak sembunyi dari manusia senang ja pun, tp ingat Allah x pernah tertipu, moga teruskan lah dengan cerita2 yg di tambah perisa tu ya.. ya la org biasa suka dengar yg sedap2 ja kan.. hehe.. apa2 pun all the best 'haji' eh 'aji'.. apa2 ja lah kan.. jika anda rasa anda boleh tipu Allah teruskanlah dengan usaha anda.. :-)

Harapan Esok said...

sebab apa pukul???dia masuk aspirasi dari 2009-sekarang..ok je....kenapa nak iri hati...

Harapan Esok said...

syukur alhamdulillah..dia dah sedar...nantikan pendedahan kenapa pro-m dikaitkan dengan pas kecik...tunggu

Harapan Esok said...

kenapa aji dipukul???kalau dia disingkirkan kenapa perlu pukul dia???siapa PRO-M nak hukum dia???

Harapan Esok said...

kenapa aji dipukul???kalau dia disingkirkan kenapa perlu pukul dia???siapa PRO-M nak hukum dia???

Anonymous said...

Takde sape pun nak pukul. Aspirasi jer yg buat2 cerita pukul2. Sbb pukul2 ni mmg budaya ASPIRASial

Anonymous said...

Takde sape pun nak pukul. Aspirasi jer yg buat2 cerita pukul2. Sbb pukul2 ni mmg budaya ASPIRASial

Anonymous said...

pukul?? sape pukul die..gi tanye die betul2 sape pukul die..suh aji sebut name sorang2 sape pukul die..geli aku nk sebut aji.. yg aku tau die pernah kne buang dr PMI tu bukan sebb pro-m n aspirasi ke ape.. nilai sikap penipu, maksiat kotor dilakukan itulah yg menyebbkan ahli2 dan org2 dlm PMI buang die.. dah la korang.. korang nk kaitkan aspirasi=Bn ke,,, Pro-M =PR ke..lantak p la.. itu bukan citenye.. mahasiswa semua dh besar buat pilihan sendiri la.. cme nk korang tau siapa sbnarnye aji ni.. ak ikut prkmbangan PMI dr KL lgi..ak org paling respek die..tp ble cerita yg sbnar ak tau..paham2 sndirik la..ak respek kawan die..simpan aib die..

Anonymous said...

orang yg bertopeng ni x kan lama akan terus dengan topengnya, andai Allah nak memperlihatkan siapa disebalik topeng tu, kejap ja.. bt Aspirasi, jujur aku cakap berhati2 lah dengan org bertopeng ni, jgn sampai org bertopeng ni sekali lg ubah topengnya.. dulu dgn topeng lamanya, bukan main hebat mengata pd Aspirasi, tup2 berubah plak, x mustahil akan berlaku sekali lg.. nasihat aku kaji dan selidiki lah siapa sebenar mamat ni.. pokok x kan bergoyang klu angin x da.. nak kata Pro M reka cerita pasal aji ni, terpulanglah, jgn sampai nnti dah tau kebenarannya, org yg disanjung2 ni akan jd aib pd Aspirasi, aku juga org yg pernah sanjung dia dulu tp disebabkan kepercayaan yg pernah diberikan dulu dah dirosakkan sendiri oleh mamat ni, tp x pa aku masih doa agar Allah ampunkan dosa yg penah mamat ni penah bt dulu.. aku dah lepas apa yg terbuku dri hati aku, kalau korang nak percaya x percaya tu terpulanglah.. aku malas nak buka aib dia, sekadar apa yg korang dah dgr dan baca dari komen atas2 tu dah cukup bg aku, selebihnya aku pulang kan pd korang nak nilai..

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA