networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, March 26, 2012

Pro-Militan semakin melampau !!! Video ASPIRASI kena blok !!! ini semua kerja hasutan syaitan 'Asalkan Bukan ASPIRASI' !!!!

VIDEO DEMI ALIF BA TA KITA SAYANG MEREKA yang baru !!!! cepat download sebelum diblok lagi !!!

Sebelum ini, HE ada letakkan satu video diBlog HE dengan tujuan penuntut Universiti sedar apa yang telah dilakukan oleh Pro Militan adalah satu yang sangat biadap..tetapi telah diblok....untuk makluman semua, Pro Militan sekarang ini sedang melancarkan kempen Asalkan Bukan ASPIRASI...ini sudah cukup membuktikan bahawa mereka sedang tertekan dan cuba menghasut para pelajar membenci ASPIRASI...

kempen pro Militan yang mana sengaja menjatuhkan imej ASPIRASI...niat mereka mudah sahaja hanya melakukan apa sahaja supaya dapat menggagalkan perjuangan ASPIRASI serta dapat mendatangkan persepsi buruk kepada ASPIRASI..tetapi mereka silap..perbuatan mereka ini ibarat menggali kubur sendiri...sebab apa HE katakan begitu??lihat bawah...

Ini bukan budaya Mahasiswa!!! ini budaya Pro Militan


Ini bukan budaya Mahasiswa!!! ini budaya Pro Militan 

Ini bukan budaya Mahasiswa!!! ini budaya Pro Militan..si bodoh pun membawa batu nisan...

 

kubur untuk PRO-M !!!


HE : jauhi budaya Pro-MILITAN !!!!

 


 

HE : sengaja HE tak buang link video di atas supaya mahasiswa tahu betapa jahatnya pro Militan yang sanggup melakukan apa sahaja!!!


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA