networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, April 21, 2012

Al-Fatihah : Mahasiswi UPSI maut terjatuh bangunan E-LEARNING

Petang tadi lingkungan jam 5.15 petang telah berlakunya kejadian tragis yang mana telah meragut nyawa seorang penuntut UPSI. Arwah merupakan mahasiswi semester 4 telah terjatuh daripada bangunan E-Learning di UPSI.

Kejadian tersebut masih disiasat. Saksi kejadian yang melihat kejadian tersebut masih tidak dapat memberi apa-apa maklumat berikut keadaannya yang sedang trauma.

Menurut sumber, arwah (Fatimah Mina) merupakan penuntut semester 4 yang mengambil jurusan Pendidikan Awal Kanak-Kanak (PAKK) yang berasal dari Bakri Muar. Setakat ini, arwah menunjukkan prestasi akademik yang cemerlang yang mana keputusan peperiksaan semester lepas ialah 3.57..

Mangsa meninggal ditempat kejadian berikutan kecederaan serius dibahagian kaki selepas terjatuh daripada tingkat 4 bangunan tersebut...
HE: Al-Fatihah..semoga rohnya ditempatkan dalam kalangan orang beriman....

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA