networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, June 16, 2012

GAMBAR : Patung Ciptaan Manusia Terbakar!!! ALLAH HU AKBAR!!!!

Sculpture 'King of Kings' ialah patung besar Jesus Christ yang dibina di perkarangan Solid Rock Church di Monroe, Ohio, US telah dilaporkan terbakar pada 15 Jun 2010. 

Patung setinggi 19 meter dan 12 meter lebar diperbuat daripada plastik dan getah fiber dengan aksi 'JESUS' mengangkat tangannya seolah-olah berdoa ke langit telah terbakar akibat dipanah petir.

Masuk hari ini, telah genap 2 tahun 1 hari kejadian tersebut berlaku. Kejadian tersebut membuktikan kekuasaan Allah S.W.T yang melaknat tindakan manusia yang lupa akan penciptanya yang maha ESA.

Semoga kita sntiasa dilindungi oleh Allah S.W.T...Insya'Allah
Tidaklah patut bagi seseorang manusia yang Allah berikan kepadanya Kitab ugama dan hikmat serta pangkat Nabi, kemudian ia tergamak mengatakan kepada orang- ramai: "Hendaklah kamu menjadi orang-orang yang menyembahku dengan meninggalkan perbuatan menyembah Allah". Tetapi (sepatutnya ia berkata): "Hendaklah kamu menjadi orang-orang Rabbaniyin (yang hanya menyembah Allah Ta`ala - dengan ilmu dan amal yang sempurna), kerana kamu sentiasa mengajarkan isi Kitab Allah itu, dan kerana kamu selalu mempelajarinya."

HE : Sebarkan kepada saudara kita...insya'allah...kita saling ingat-menginati...

1 comment:

Money Miner said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA