networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, June 24, 2012

Izzah Anak Papa Sejati ..Papa Mampu Berjoget Walaupun Sakit Tulang Belakang?


Dimana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi. Izzah anak Papa memang wajar dipuji kerana mempunyai kelas yang tersendiri. Dia bukan sahaja mempunyai karakteristik sebagai seorang srikandi pimpinan pembangkang masa hadapan malah juga mempunyai bakat penghibur.

Bukan senang seorang pemimpin untuk mendekati rakyat kerana terpaksa menjadi orang lain walaupun sifat tersebut bukan adat resam yang diajar sejak dari lahir lagi? Bagi sesetengah pihak seperti puak PAS, Joget merupakan suatu perkara yang amat dijaga kerna ianya mampu menjatuhkan maruah dan mendedahkan seseorang itu dengan syak wasangka yang bukan-bukan.

Sememangnya tidak asing dan tidak bukan, Izzah layak digelar anak papa sejati kerna mempunyai bakat berjoget seperti papanya. Kredibiliti ini memang tidak perlu disangkal lagi kerana adanya bukti menunjukkan ia benar-benar berjoget.


Dia sanggup mempertaruhkan maruahnya walaupun dia tahu tindakannya akan dikutuk oleh pihak yang tidak menyokongnya. Kredibiliti kepimpinan ini bukan calang-calang orang ada.

Walaupun dia mempertaruhkan maruahnya berjoget tetapi papanya lebih hebat apabila mempertaruhkan nyawanya dengan mampu berjoget biarpun dikhabarkan menghidapi masalah tulang belakang. Ada yang mendakwa kesakitan ini berpunca daripada Jatuh ketika menunggang kuda [SINI] dan ada juga mengatakan kesakitan tulang belakang berpunca daripada serangan pihak Polis pada tahun 1998 [SINI].

Biarpun begitu, ianya tidak menghalang Anwar untuk solat dan berjoget seperti manusia lain. Di bawah ini menunjukkan pengorbanan Anwar yang mana sanggup berjoget biarpun didakwa menghidapi sakit tulang belakang.


Rakaman ini didakwa ketika sebelum Dia dipenjarakan.

Rakaman ini didakwa ketika Dia berada dipimpinan Pembangkang.HE : bukan senang nak jumpa orang mengaku sakit tulang belakang tp aktif...kikiki

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA