networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, June 29, 2012

Kaum Hawa Wajib Baca !!! Kisah Isteri Masih Dara Walaupun Sudah 2 Tahun Berkahwin.

Malam pertama merupakan malam paling indah buat pengantin baru. Lain pula ceritanya bagi pasangan Anis dan Suaminya yang telah mendirikan rumah tangga selama 2 tahun tetapi Anis mengakui berasa takut untuk menjalinkan hubungan Intim. 

Menurut Anis lagi, dia merasa amat sakit setiap kali hendak melakukan hubungan intim. Anis berasa bersalah lalu bertanyakan soalan. Kaum hawa wajib baca... 


Soalan
SAYA berumur 23 tahun dan berkahwin dua tahun lalu. Masalahnya, sehingga kini saya masih dara. Dalam hati memang saya teringin untuk mengandung dan memiliki anak tetapi saya terlalu takut. 
Kami pernah cuba melakukan hubungan kelamin tetapi tidak berjaya kerana berasa sangat sakit. 
Mujur suami memahami dan tidak memaksa. Adakah saya berdosa dan dikategorikan isteri derhaka kerana tidak menunaikan tanggungjawab? 
ANIS
Petaling jaya
Jawapan
Antara tanggungjawab seorang isteri ialah melayani nafsu kelamin suami. Berdosa seseorang isteri jika menolak kemahuan suami tanpa sebarang sebab munasabah. 
Perkahwinan yang sah menghindar perbuatan dilarang seperti berzina dan beronani. Untuk mendapat kenikmatan, suami isteri perlu ada kesefahaman ketika bersama.
Insya-Allah jika kena caranya, akan hilang rasa sakit. 
Justeru, segeralah berjumpa pakar perbidanan yang boleh menasihati cara puan dan suami dapat menikmati hidup berumah tangga.
HE : memang gua respek suami Anis...lu memang tabah... 

3 comments:

Anonymous said...

saya menjangkakan anda terkena ilmu hitam yang agak ringan,hanya jangkaan,untuk memulihkan nya, bersolat istikaroh minta ditunjukkan siapa yang mampu mengubati masaalah anda,buatlah berulang kali hingga anda berpuas hati dengan jawapan yang di ilahmkan pada anda

Mr.PiNGu said...

kesian laki dia nih >.<

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA