networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, June 26, 2012

Model Cina Tetap Cantik Walaupun Kurang Upaya...

Lihatlah koleksi gambar-gambar model cina di bawah ini yang mana dia tidak mempunyai kedua-dua belah tangan. Walaupun dia kurang upaya, namun dia langsung tidak berperilaku seperti orang cacat. Dia berpenampilan seperti manusia-manusia lain yang sempurna. Sungguh cantik dan hebat ciptaan illahi..


Berbeza pula di Malaysia, Ada segelintir puak pembangkang yang batiniahnya sihat tetapi mereka berlakun untuk jadi seorang yang kurang upaya. Modus operandi mereka perlu ada penyokong leher dan kerusi roda. maka akan jadilah lakonan yang direka-reka untuk menyalahkan UMNO..bawah ini adalah beberapa keping gambar yang menunjukkan beberapa pemimpin pembangkang yang kurang upaya...
HE : kalau kurang upaya tu jangan lah keluar cari publisiti..tunggu sihat betul baru keluar..inilah realiti politik pembangkang di Malaysia..makin banyak sakit makin hebat..maka makin banyak modal untuk salahkan Kerajaan Sedia ada...

4 comments:

Anonymous said...

umngok sial babi!
umngok sial babi!
umngok sial babi!

xader modal!

Harapan Esok said...

subhanallah..kenapa kamu asyik post benda yg sama sahaja?cukup..cukuplah nak tunjuk kebodohan tu...

Anonymous said...

Itulah cara org Pas dan sewaktunya...tiada modal lain...

Anonymous said...

Beginilah sikap penyokong pembangkang, maki hamun, mencarut dan sikap tidak dpt menerima kenyataan tu amalan harian...rutin.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA