networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Sunday, June 17, 2012

Pakatan Sesat Penjilat B.A.B.I Penyebar Fitnah...

SINI
Debat Perdana antara Bapak Anwar Bin Ibrahim (B.A.B.I) dengan DS Najib Tun Razak adalah fitnah dan rekayasa yang dibuat oleh penjilat tegar B.A.B.I.. Kalau korang otak dungu bin bebal..sudah pasti korang akan percaya mentah-mentah maklumat yang korang terima. 

Puak setan mata satu kini sanggup melakukan apa sahaja supaya dapat menerapkan persepsi masyarakat benci kepada Kerajaan sedia ada. Mereka amat berharap rakyat Malaysia akan jadi penjilat tegar  B.A.B.I. sebaik sahaja PRU 13 akan datang.

Sebenarnya, Debat Perdana yang dicanang-canangkan adalah fitnah yang dibuat oleh penjilat B.A.B.I. supaya masyarakat yang bebal akan percaya lalu LIKE dan SHARE gambar yang disebarkan. Malah puak B.A.B.I sanggup menggedit akhbar UTUSAN semata-mata mahu membentu persepsi PERCAYA kepada masyarakat. Masyakat akan mudah tertipu lebih-lebih lagi peminat setia HARAMKAH yang sememangnya tidak pernah membaca UTUSAN. Orang yang membaca UTUSAN pasti tidak percaya tetapi peminat setia HARAMKAH akan mudah tertipu kerana mereka lebih banyak disogokkan dengan maklumat hasutan di HARAMKAH...

Kesannya, maklumat fitnah yang dibuat akan disebarkan kepada ramai pengguna Facebook. Cuba korang fikir..apa yang akan terjadi jika maklumat fitnah disebarkan. Sudah tentu masyarakat akan rosak bukan. 

Tak perlu perlu pergi jauh, kalau aku buat gambar macam ini mengatakan B.A.B.I. telah meninggal dunia..maka maklumat tersebut pun ramai yang share, like dan coment..maka kesannya, sudah tentu B.A.B.I. akan sakit hati...malah penjilat tegar B.A.B.I. pun akan marahkan...puak Pakatan Haram yang melaungkan akan memastikan Malaysia ini lebih nampak Islam kalau mereka memerintah sebenarnya sudah fail dari pelaksanaan awal. Mereka sanggup sebarkan fitnah..tetapi mereka masih menjanjikan syurga. Mereka ternyata tak mampu robohkan torpedo arak di Selangor dengan Alasan UMNO yang luluskan. Kalau benar ingin berjuang demi ISLAM..awat dibiarkan?

Nak percaya AHLI AKADEMIK ke AHLI POLITIK??
Kenyataan fitnah berbaur hasutan. 
Alhamdullilah inilah yang ditunggu rakyat. Debat perdana antara Ketua Pembangkang dan Perdana Menteri Malaysia. Satu perubahan dalam sejarah politik Malaysia. Semoga ada Live di TV. Klik Share untuk maklumkan kepada sahabat kita yang lain-SINI

Bagi aku debat ni hanya sembang kedai kopi sahaja..kita hanya mampu mewujudkan persepsi masyarakat sahaja. Kalau kita hanya berkata bagaimana pula perlakasanaannya..debat ni sebenaranya tak realistik..kita ada Dewan Rakyat dan DUN..so ambillah peluang ini untuk bahaskan segala masalah negara..buat apa nak berdebat ala kedai kopi?kalau berdebat dekat parlimen atau DUN. maka akan melahirkan kesan yang lebih realisitkk. Semua dasar-dasar dan undang-undang lahir di sana..bukannya debat kedai kopi bermotifkan fitnah maha syaitan seperti ini.

933 LIKE TERHADAP FITNAH DAN 989 TELAH BERJAYA MENYEBARKAN FITNAH

LIHAR KOMENTAR IMPLIKASI DARIPADA FITNAH YANG DILEMPARKAN PUAK B.A.B.I




HE : ni hanya pendapat aku..kalau terasa dan salah maklumat tu abaikan..hanya sekadar pendapat..

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA