networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Monday, June 18, 2012

Shukri Rembau Suruh Rakyat Johor Jilat Tahi Sultan!!! Kurang Hajar Pakatan Syaitan!!!

Nak termuntah aku tengok puak-puak pembangkang ni..makin dekat pilihan raya, perangai masing-masing macam iblis kepanasan...dimulakan dengan Nizar Derhaka..sampai ke keturunan Puak Pembangkang semua nak ambil kesempatan kutuk Kesultanan Johor. Nak popular dengan berbakti kepada masyarakat amat susah..tapi kalau hina masyarakat mudah sahaja..



Shukri REMBAU telah menghina seluruh rakyat Johor supaya jilat Tahi Sultan Johor dan Cium Bulu Ketiak ..lihatlah sendiri bagaimana puak pakatan yang gila kuasa dunia sanggup menghina 1 negeri Johor yang Setia kepada Raja dan Negara...

Kau tahu tak Daulat tu apa bengong..ini semua kerana asuhan B.A.B.I!!!kau sedar sikit Shuk..kau tu dah jadi pencacai B.A.B.I..jangan gadaikan nilai kemasyarakatan semata-mata kerana KUASA POLITIK...




HE : Kalau agak-agak tak suka dengan rakyat Johor tu jangan la hina sampai suruh makan Najis..Gua rakyat Johor Berikrar tak akan PANGKAH PAKATAN RAKYAT...

5 comments:

Anonymous said...

die ngan pencacai anwar/PKR sanggup x nk kunyah2 telan taik ANWAR & AMBIGA. TAk pun taik NIK AZIZ.... lg senang nk masuk syurga

Orang Padi said...

Budak ni memang ISIM... nak glamour jugak.. dulu dia audition AF xlepas.. tu yg tuka bidang.. jadi pengkritik politik pulak.. mengong.. baik tuka ic je.. jangan jadi melayu...

AmYcOzZo said...

Die ni mmg aq F***... Kurng ajar tol.. mampos lagi bagus kot? pape pon HIDUP JOHOR & UMNO !

Meow Bergaya said...

Laaaaa, bebudak pakatan haram (nasib baik tak anak haram!) memang macam tu lah .... Nak buat macam mana ...

Dia lupa yg DIA TU LAH YG MENYOKONG DAP KETURUNAN ORG2 BODOH TONGONG YG DIPAKSA MENCIUM TAIK MAHARAJA, DAN KATA WANGI ...

Begitulah kalau dah terlalu taksub, jadi lupa diri habis! Bahlol punya budak. Dah sunat ke belum dia ni?

Anonymous said...

ini budak memang bodo, yg lagi seko nak bandingkan antare britain n malaysia, memang tak lah, bodo apple dgn durian, kehkeh mane nak same, bodo, daulat raja melayu jgn dbawak maen, makan diri nnt kan, heheh

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA