networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, June 27, 2012

Ustaz Mendoakan Kehancuran PAS kerana MENIPU 22 JANJI & DAP bukan Jemaah Islam turut terima Doa Kehancuran ?

Akhirnya muncul juga seorang ustaz yang mendoakan supaya menjatuhkan kepimpinan yang menipu dalam Pilihan Raya yang akan datang. Kalau diselidik kembali maksud ustaz ini bukan kepada Barisan Nasional kerana sudah pasti BN menunaikan Janji...bak kat Ustaz PAS 'BN Tepati Janji'

Tapi siapa yang menipu??
siapa yang berjanji tak tunai?? 
Siapa Kaki Key Chain??
Adakah puak PAS Kelantan yang menipu kerana tidak menunaikan JANJI??

SENARAI JANJI yang belum ditunaikan PAS Kelantan... Doa jatuhkan kepimpinan yang kaki MENIPU dalam PRU akan datang...Adakah PAS yang ditujukan..sama-sama kita nantikan....bukan itu sahaja, Ustaz tersebut juga mendoakan kehancuran Parti yang bukan jemaah Islam. DAP pasti akan rasa terkilan...malah sebelum ini juga Nik Aziz telah mengeluarkan kenyataan bahawa undi Parti selain PAS ialah JAHAT. 

Melihat akan perkara ini, Masyarakat berbilang kaum seperti Cina dan India pasti jelak dengan sikap angkuh PAS yang merasakan diri mereka terlampau SUCI sehingga mengatakan orang lain jahat dan hina jika tidak menyokong PAS. Pemimpin seperti ini perlu dijauhi kerana terlalu berpuak-puak. Selanjutnya..HE : aku anggap jelah Ustaz tu doakan PAS dan DAP...tp makbul ke untuk kesusahan orang lain???kikiki..


1 comment:

Anonymous said...

mustahillah admin orang pas doakan keburukan orang pas.

yg sebenarnya ustaz ni kecewa dengan pas lalu mendoakan bala bencana untuk pas.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA