networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, July 8, 2012

Al-Fatihah : Pelajar Universiti Teknologi Petronas (UTP) Terlibat Kemalangan Maut.

Kemalangan berlaku di KM 414.4 Lebuhraya PLUS arah Utara Lembah Beringin, Hulu Selangor...
8 Julai 2012
2 Pagi


Pelajar UTP nahas dalam kemalangan jalan raya. Ini bukanlah kali pertama kemalangan maut yang melibatkan mahasiswa. Pastinya sukar bagi 3 sekawan menerima kenyataan yang rakan mereka telah tiada. Affifi Emara Abdullah yang merupakan pelajar tahun akhir di Universiti Teknologi Petronas telah maut dalam kemalangan yang berlaku di highway PLUS. Arwah baru sahaja pulang dari menyambut hari kelahiran ibunya di rumah tetapi terpaksa pulang ke universiti kerana terdapat kerja yang perlu diselesaikan 

Kereta Vios yang pada mulanya dinaiki oleh 3 sahabat dari Johor Bharu telah berhenti di Kuala Lumpur untuk mengambil arwah Affifi yang berada di Sg Besi sebelum meneruskan perjalanan ke Universiti mereka. Malangnya kereta yang dibawa gagal dikawal apabila terlanggar lopak air dan kereta yang dipandu telah hilang kawalan sebelum berpusing-pusing dan merempuh penghadang jalan lebuhraya. 


untuk cerita dan gambar lanjut rujuk [SINI] [SINI]

HE : Al-Fatihah 

1 comment:

Anonymous said...

tu junior saya...al-fatihah.sedih..smga ruh arwah ditempat dlm org briman.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA