networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Sunday, July 22, 2012

Al-Sheikh Al-Fadhil Ustaz Anwar Ibrahim beri perutusan Ramadhan..Dengar ni!!!!jangan ketawa...



Alhamdulillah..ada juga video Anwar dalam keadaan Zuhud..kalau tidak video dia sebelum ini dalam keadaan bogel..paling tidak pun video dia menipu dalam siri ceramahnya.

Sedar atau tidak puak setan sekarang ini sedang cuba mendokrin rakyat bahawa video adalah besi dan tidak wajib dijadikan sebagai bukti...

Maka jika anda percaya bermakna video zuhud di atas ini jangan percaya kerna ianya besi...

Aku rasa sejuk je hati ni kerana dapat saksikan Al Sheikh Ustaz Anwar Ibrahim beri perutusan...hensem sangat...

HE : mimik muka anwar kenapa makin teruk..barangkali usianya semakin tua...

9 comments:

Anonymous said...

3bilion dapat dari mana kalau tak merampok....

Anonymous said...

tu dia!!!situa kutuk bagi perutusan.lucu wey mengalahkan penyimpan mohor besar.

Pemuda UMNO Bahagian Tapah said...

Betul la, awat lain macam sungguh rupa dia skrg ni. Gian betul nak jadi PM mamat ni.

Anonymous said...

Si tua ni perasan kot sbg Perdana Menteri..3 billion pun si tua ni sapu..

Anonymous said...

Rehearsal sebelum jadi PM kot!

Teringin sangat dia nak jadi PM, tapi takde siapa yg peduli. 16 Sept ni?

Teringat pulak kata Nalla, siang puasa malam tutoh ... selagi bernyawa le ...

Bagaimana pun mungkin dah terbuka hatinya nak bagi balik RM3 billion wang rakyat tu pada kerajaan.

Anonymous said...

sponsored by Selangor Ku... Nyit... kikikiii...!!! salam Ramadhan eh tok anjang? gua tak caya ni tok anjang kunyit! besi ni! gua tak caye! kikikiii...!!!

awgpang said...

lantak je..jgn terpedaya dgn lakonan nak dpt anugerah pelakon terbaik..tanpa live,dia buat sendiri..mari kta buat liputan yg sama juga,utk dpt anugerah pelakon terbaik..he

Anonymous said...

tgk muke pun dah xde 'nur'.. muke masalah ni.. makeup la 10kilo tebal pun.. 'Nur'nya dah ditarik oleh Allah.. walau depan spotlight sekalipun...

Anonymous said...

lorrr sempat lagi cuba meyelitkan unsur2 politik dalam ucapan ramadhan.. adih.. tak tau lah nak cakap dah diorang ni.. dalam sudut psycologi kita boleh nampak apa dalah hatinya dah.. semuanya dia buat kerana apa.. :)

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA