networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Saturday, July 7, 2012

Anti Lynas Anjor Pembakaran Terbuka Ingin Sampaikan Mesej Cinta Alam Sekitar?LUCU WEY!!!


Paku Dulang Paku Serpih Mengata Orang Dia yang lebih...perumpamaan ini memang sesuai ditujukan kepada golongan sasterawan macam A Samad Said..mungkin dia lebih memahami ayat sasterawan bahasa Melayu tu...

Sudah banyak kali aku tegaskan bahawa agenda Anti Lynas ni sebenarnya agenda jahat puak pembangkang untuk mewujudkan sentimen membenci kerajaan ketika ini. Mereka kononnya menggunakan mesej cintakan Alam Sekitar tetapi mereka sendiri mencemarkan Alam Sekitar..kenapa ek?
aku tahu ramai puak mereka akan katakan membakar sampah lebih ok dari penyebaran gas yang mampu membunuh manusia..biasalah..kalau dah nama puak tu, mereka mana nak ngaku silap..semua yang dia buat tu betul sajeer..
Kenapa ek?kita dah 55 tahun merdeka...sepanjang tempoh tu kerajaan Barisan Nasional yang memerintah..kalau dia nak bunuh rakyat dari dulu lagi dia dah bunuh..tapi ada ker Kerajaan nak bunuh rakyat???
kalau macam tu mana-mana negara yang ada nuklear maka kerajaan mereka kejamlah...oooo macam tu ek?
lepas ni kita tak boleh bina Kilang yang mengeluarkan Gas yang merbahaya..nanti rakyat mati..susah pula...abis semua ikan ayam kena radiasi macam Fuziah kata...oooo...mati..kikii
Bagus betulkan mereka ni..cintakan alam sekitar..sebab itulah mereka hanya main bakar-bakar jer..
HE : bakar tak apa..sebab bukan BN yang buat..kikiki

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA