networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, July 16, 2012

Blogger Pembangkang Amal Budaya Lucah..#PRLucah

Agak kelakar puak pembangkang ni sebenarnya bila mereka akan cuba melakukan apa sahaja asalkan mereka dapat menjatuhkan kredibiliti DS Najib..sudah banyak kali puak pembangkang kantoi dlm cubaan untuk memburuk-burukkan Perdana Menteri Malaysia.. 

Baru-baru ni mereka kantol cubaan menjatuhkan imej Najib dengan mengaitkan bakal mertuanya seorang bermoral rendah. Biarkan dengan perangai buruk mereka...al-maklumlah mereka kan ahli syurga yang diiktiraf PAS...UMNO ni ibarat mereka ahli tetap neraka...inilah bila sudah terlalu taksub..mereka akan melakukan apa sahaja sehingga sanggup mengkarifkan orang lain sesuka hati..

Berbalik kepada isu pokok. aku ketawa terbahak-bahak apabila melihat puak #PRLucah cuba untuk memburukkan imej DS Najib semalam kononnya nampak puting...memang benar nampak sedikit bonjolan tetapi haruskan ianya dijadikan ISU besar?aku faham mereka sudah takut apabila golongan Anak Muda sekarang menyokong kerajaan pemerintah..maklumlah PM dah janji akan sediakan dana untuk sukarelawan Belia menjalankan berbagai aktiviti..

Belia 1 Malaysia amat berterima kasih kepada DS Najib atas pengumuman menyediakan DANA RM100 Juta. Malah DS Najib turut mengumumkan akan menubuhkan Lembaga 1M4U, DRe1M dan Tahun Sukarelawan Negara..ikuti rakaman pengumuman tersebut.Lihatlah beza kerajaan dan pembangkang..Kerajaan menyalurkan DANA...tapi pembangkang minta sedekah..lumrah pembangkang di Malaysia mereka akan SPIN apa sahaja asalkan dapat memburukkan kepimpinan kerajaan..contoh terbaru seperti di bawah...

BELIA kata TQ PM...
WE WANT PEACE!!!! 

#We1Peace!!!

LIHAT BUDAYA LUCAH BLOGGER PEMBANGKANG...malah penyokong mereka juga seperti syaitan yang tiada adab...


HE : #PRLucah..beri gelaran JUBUR kepada Anwar Ibrahim...maki hamun sesuka hati dan tiada adab...mereka amal budaya LUCAH..kita tunjukkan kepada UMUM yang mereka sebenarnya LUCAH...

*Untuk berita penuh Program 1 Malaysia For Youth RUJUK [SINI] dan gambar menarik di [SINI]

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA