networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Sunday, July 29, 2012

@DrRaisYatim buat pusingan 'U-TURN' Logo Kemerdekaan..Adoiyai!!!

Klik untuk besarkan...
Baru didesak sikit, kenyataan Rais terus berubah..sebelum ini Rais kata Logo Sambutan Kemerdekaan ASLI.. tak percaya tengok SINI..

hari ini dia buat kenyataan U-Turn dengan mengatakan tiada logo rasmi pulak dah...tak percaya tengok SINI

kita desak bukan nak menjatuhkan kau wahai Rais..kita desak supaya logo tu ditukar kepada yang lebih kreatif...bukannya kita suruh kau menipu dan mengelak..

apa salahnya mengakui kata "memandangkan rakyat mahu tukar logo..saya merasakan ianya perlu dilakukan"...cukup statement tu...

bukannya aku mahu kau U-TURN kenyataan kau..

Nah amek logo ni balik...


HE : aku menegur kerana aku rasa perlu ditegur...kalau puak pembangkang membangkang...depa suka blogger gomen hentam menteri...macam setanlah..dia kan suka bila 1 famly tu bergaduh siang malam..caw!!!

*misi ubah lirik lagu merdeka akan bermula...tiktoktiktok!!!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA