networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, July 29, 2012

FB Kesultanan Johor Menafikan WWW 1 terlibat kemalangan

Dikatakan sebuah kereta mirip Satria Neo Sultan Johor WWW 1 telah terlibat kemalangan di lebuhraya PLUS berdekatan Yong Peng sekitar jam 12.30 tengah hari semalam.

No plat kereta kemalangan pun tidak kelihatan. Cuma yang nampak sama ialah kereta Satria Neo berwarna jingga dan warna sport rim.

Kelihatan ketika kemalangan ialah seorang lelaki yang berpakaian kerja (no 3)...mungkin ya dan mungkin tidak kerana imej tidak jelas.

Kita lihat dulu gambar kemalangan yang dikatakan KERETA SATRIA NEO SULTAN JOHOR.. 

FB Kesultanan Johor menafikan kereta tersebut ialah KERETA WWW 1..HE : kenyataan nafi sudah dikeluarkan..jangan nak memandai2 buat finah..puak pembangkang suka kalau berita gosip mcm ni..sama-sama kita doakan mangsa tidak apa2...

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA