networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, July 15, 2012

[GAMBAR]: Gelombang Anak Muda 1Malaysia For Youth #1M4U

Tahniah kepada anak muda yang hadir memeriahkan lagi Fenomena Anak Muda 1 Malaysia For Youth..Walaupun kehadiran hanya 1000 + 49000.tapi ia membuktikan anak muda mahu keamanan...inilah beza anak muda yang menyokong kerajaan..mereka berhimpun melaungkan WE WANT PEACE...tapi anak muda penyokong pembangkang...bila mereka berhimpun mereka akan laungkan JATUHKAN BN..JATUHKAN NAJIB...kikikiki...sesat...

apa yang pentingnya kerajaan BN sekarang ini tidak amalkan mintak sedekah macam puak pembangkang..buktinya tadi langsung tak ada pun minta sedekah..berbeza pula dengan puak pembangkang...alasan mereka mudah jer..nk kumpulkan dana PRU..kahkahkah..harga BALAK gua kebas!!!amik gambar miskin...TANAH KASI Pecah...DUIT CARI KEMUDIAN...kahkahkah..SESAT!!!

Sebelum layan gambar jom layan Video terbaik ni dulu...


























































Sumber : Lensaloka
HE : TAHNIAH ANAK MUDA!!!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA