networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Thursday, July 12, 2012

GAMBAR : K-Pop PAS mengalahkan K-Pop Bertam Nite PKR.."kalau Syaitan nak Bantu pun Kita Terima..". Kata Nik Aziz

Fulamak kepimpinan Pakatan Pembangkang semakin nak PRU semakin kantoi satu persatu kemunafikan mereka...sebelum aku menulis panjang...aku nak korang layan dulu...ini negeri lebai PAS yang punya...kikikiki

K-POP PAS



K-POP PKR BERTAM NITE


Gambar kangkang baik punya tu diperolehi daripada sahabat blogger Medan Tempur Kedah yang berjaya menelanjangkan puak Sesat PAS yang tak habis-habis mengatakan dia sahaja yang mulia. 

Inilah balasan dunia bila kita riak sangat kononnya kita sahaja yang baik..malah membodohkan pihak lain sesuka hati...

Bila nak PRU jer timbul alasan Kerajaan Pusat Pimpinan BN tak bagi kebenaran nak lakasanakan HUDUD...itu je alasan yang buatkan aku bosan mendengar...memang nak muntahlah...cuba korang fikir dengan kepala hotak korang yang simple taraf tadika...perhimpunan BERSIH 2.0 terang-terang ditegah oleh kerajaan PUSATkan..tapi mereka laksanakan juga sebabnya mereka fikir ini adalah kebebasan dan hak rakyat untuk bersuara dan berhimpun..ok fine...Kerajaan Pusat larang BERSIH 2.0 mereka tentang habis-habisan...

So aku cabar puak-puak pembangkang lawanlah keputusan kerajaan Pusat yang kononnya melarang laksanakan HUDUD..buatlah..apsal tak buat macam BERSIH 2.0...bila larang BERSIH 2.0 buat juga..tapi bila bab AGAMA HUKUM HUDUD tak nak pula lawan..tapi habis heboh kata Kerajaan Pusat pimpinan BN SESAT dan KAFIR...

Apa ni..What The Fuck Takebeer PAS!!!

Ikuti kupasan menarik Medan Tempur Kedah di bawah ini tentang K-POP KANGKANG !!!

1) PART 1
2) PART 2
3) PART 3
4) PART 4

PKR harus akui bahawa K-POP versi PAS lagi hangat dari biasa...gua cabar..p lah tarik lesen..ada brani ka???kikiki..kata nak membangun bersama ISLAM...betul kata Nik Aziz...kalau Syaitan nak Bantu pun Kita Terima...


HE : PAS harus berterima kasih kepada Syaitan kerana bantu membina pusat maksiat di Kedah...bila pendedahan di bumi Syurga PAS maka puak ni akan kata kita pula kaki danok..padahal kita nak tegakkan kebenaran...tak perlulah puak pembangkang bersusah payah nk tegakkan benang yang dh basah....kikikki

1 comment:

Anonymous said...

cam tak sama je stage yg cerah dgn yg gelap tu

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA