networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Monday, July 16, 2012

GAMBAR : Mogok #OrenBusuk guna Lori ROADTAX Mati 2 Minggu..







Sumber : http://mymassa.blogspot.com/2012/07/mat-sabu-naik-lori-roadtax-mati-untuk.html

HE : nak buat dajjal pun lupa renew roadtax...kahkahkah!!!

5 comments:

Anonymous said...

BLOGGER NI SIALLAH!MANALAH KITORNG TAHU ROADTAX MATI.YG PENTING BOLEH GERAK!

nor rasid said...

hahaha.. mcm mna nak memperjuangkan nasib rakyat, nasib sendiri pun tak terbela. hidupkan roadtax tu dulu... baru boleh cakap...cakap tak serupa bikin.

Anonymous said...

memang la bleh gerak. klu on the way balik berlaku kemalangan, langgar anak orang melintas. tgk roadtax dah mampos. tu nak salah bn gak ke? pasal kerajaan tetapkan kena ada roadtax br boleh gerak? ni isu keselamatan bai. roadtax dah mati konfirm la x buat check puspakom. kenderaan perdagangan ni tak macam kenderaan persendirian. tempoh hayat dia lain. pasal confirm kerap guna...APTB.....

DR Ticus said...

Bodoh ko ni ko x nampk ke tarikh rodtax tu pecacai fuckatan haram!

Anonymous said...

pencacai pakatan haram mmg bodooooh..

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA