networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, July 4, 2012

GAMBAR Neelofa bersama kekasih tersebar?

Artis hot tanah air, Neelofa sekali lagi mengemparkan tanah air apabila tersebarnya gambar dia bersama seorang jejaka.

Kesahihan gambar ini masih belum pasti...kepada kaum lelaki yang tergila-gilakan Neelofa harap jangan jeles...




HE : sekali-sekala kena hiburan apa salahnya...hehe

6 comments:

Isyhan_Isqandar said...

lelaki ni pelakon Indonesia

Isyhan_Isqandar said...

lelaki ni pelakon Indonesia

Anonymous said...

Bahahahaha..ini watak dlm TAHAJUD CINTA la beb....ade2 jer..

Anonymous said...

DUNIA DH AKHIR ZAMZN... PEKARA MCMNI PN NK HEBOH KT ORG...

Brader Jai said...

tlg la jgn curang dgn brader wahai neelofa!

Anonymous said...

Ha'ah la. Mamat ni mmg artis di Indonesia.Diadah top sejak dalam awal tahun 2009 kot.
Senang citer, korang tgk video klip lagu kumpulan 'WINNER - Kesaktianmu' dari Indonesia. Mamat tu jd model lelaki dlm videokliplagu tu.

http://www.youtube.com/watch?v=N_TBlgHjphs

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA