networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Wednesday, July 18, 2012

GAMBAR : Nik Aziz VS Rakyat Kelantan..siapa lagi MEWAH?

Rakyat Kelantan Tinggal di Kubu Peninggalan British






Keadaan dalam kubu






Rakyat Kelantan Tinggal di Rumah Usang







KEKAYAAN dan KEDAIFAN NIK AZIZ













HE : serius aku benci gila tengok gambar-gambar menunjukkan kononnya Nik Aziz ni bersederhana...puak2 depa hanya tahu lambung gambar mcm ni..tapi depa tak pernah nak bantu rakyat yang duduk di rumah yang nak runtuh dan tinggal di kubu british!!!duit kaut hari2...mintak sedekah sana sini....aku dengar artis mcm Abby Abadi dibayar servis khidmat RM 2,500.00..betul ke??kalau ye memang tak patutlah...jual gambar pemimpin banyak dapat utk PRU shj..rakyat hidup merana...bak kat mail lambung...PUIH!!!SIALLAH!!!

untuk cerita kedaifan rakyat kelantan rujuk :

3 comments:

http://www.centplay.com/affiliate/id_878/ said...

kasian

xcellentlanguage said...

Bro,to be fair apa kata awak ambik gambar rumah Najib dan ambik gambar rumah setinggan kat kerinci dan postkan kat sini??fair?

Anonymous said...

Dia sudah pergi meninggalkan kita..bersoraklah kamu dgn kematian itu.kamu org yg rugi krn tdk sempat memohon ampun ats penghinaan ini.mintalah ampun dr allah sebelum trlbat.fitnah mnusia trhadap ulama ini trlalu besar.hanya allah akan blas..

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA