networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, July 9, 2012

GEMPAR!!! : Jabatan Perdana Menteri diserang Penjenayah Bersenjata...

Kecekapan pihak Polis berjaya menumpaskan cubaan 
menyerang Jabatan Perdana Menteri
PUTRAJAYA, 9 Julai - Dua individu tidak dikenali bersenjatakan pedang samurai dan parang telah menceroboh masuk ke kompleks Jabatan Perdana Menteri di Putrajaya Percel B kira-kira jam 2.30 petang tadi.

Menurut maklumat daripada orang awam, kejadian berlaku ketika penjawat awam baru sahaja pulang waktu rehat. Kedua-dua penjenayah lelaki dan perempuan itu berjaya merempuh sekatan pengawal keselamatan yang tidak bersenjata dan mara hingga ke kawasan taman di tengah Kompeks JPM.

Pihak Polis telah berjaya menyuraikan keadaan dengan menembak kedua-dua penjenayah.....BACA SELANJUTNYA

HE : tahniah PDRM...aku harap kawalan keselamatan perlu ditingkatkan...JPM ibarat jantung kerajaan takkan mudah sangat orang serang...laporan lanjut juga boleh lihat di [SINI]

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA