networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, July 9, 2012

Janda Tempoh Edah Ditangkap Telanjang Bersama Pakistan Jual Karpet..


Jitra: Baru dua bulan berkenalan, seorang janda anak satu sudah berani mengikut teman lelakinya, penjual permaidani warga Pakistan ke bilik motel. Perbuatan wanita itu yang masih dalam tempoh edah selepas bercerai dengan suami sebulan lalu, bagaimanapun berjaya dihidu pihak berkuasa yang menyerbu motel di sebuah kawasan perumahan itu, jam 5.10 petang kelmarin. 

Janda berusia 23 tahun terbabit yang dalam keadaan bogel ketika serbuan, kemudian dibawa bersama pasangannya itu ke Balai Polis Jitra sebelum ke Pejabat Agama Daerah Kubang Pasu (PADKP) untuk siasatan lanjut. 

Penjual permaidani itu tinggal di negara ini bersama bapanya yang berkahwin dengan wanita tempatan sejak empat tahun lalu. 

Jurucakap PADKP berkata, ketika serbuan, bilik motel berkunci dari dalam sebelum dibuka lelaki Pakistan berseluar panjang tanpa baju dan pemeriksaan kemudian menemui seorang wanita menyorok di belakang pintu dengan hanya berselimut tanpa seurat benang. 

“Hasil soal siasat mendapati pasangan itu bukan mahram atau suami isteri. Mereka memberi alasan terpaksa membuka pakaian dan berbogel dalam bilik itu kononnya panas, sedangkan sebenarnya ketika itu hujan baru berhenti,” katanya, di sini semalam.

HE : badan bau tak apa..janji mulut manis...wanita Islam pun ikut...kalau ada rakaman pun puak setan akan kata CCTV hanya besi..jika ditangkap pun puak setan akan kata ini konspirasi UMNO lalu sampailah mimpi Allah sudah maafkan dia....rosak umat pemimpin serakah syaitan...

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA