networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Monday, July 23, 2012

Kenapa Kening Ustazah Janda Abby macam dicukur?

Mungkin anda semua tertanya-tanya kenapa Kening Abby cantik seperti dicukur...bagi yang belum mengetahui kening abby sebenarnya adalah semulajadi...serius dia tak cukur..takkanlah seorang Ustazah Janda Ekspres sanggup cukur kening semata-mata mahu daya tarikan..

Level pun Ustazah Janda..takkan benda kutuk seperti cukur kening dia lakukan...tolong jangan Fitnah Ustazah Janda Abby,.Kening dia semula jadi!!!
Rasulullah SAW bersabda, "Allah melaknat wanita yang mencukur atau mencabut bulu kening atau meminta orang lain mencukur atau mencabut bulu keningnya, wanita yang mengasah gigi supaya kelihatan cantik. Itu perbuatan mengubah ciptaan Allah". (HR Muslim)













HE : walaupun keningnya nampak macam dicukur...tapi tolong jangan fitnah Ustazah Janda Ekspress Abby Abdi cukur kening...kikikiki...

4 comments:

Anonymous said...

tlg jgn komen pasal blusher juga .. itu adalah fitnah jugak

Anonymous said...

hehehehe x ya ckp kening... dada pn blm ttup :p sama2 btulkn kesilapan okeii,.. utk abby sblm tegur wanita2 yg blm bertudung 2 pandang2 diri 2 dlu yer,ptut kita sama2 doakn mereka akn brtudung n mnutup aurat(trmasuk cra pakaian abby ) .. :P peace ya.. peringatan utk dri sndri jga ><

Anonymous said...

Die xcukur la..tu tndanye dosa die d ampunkn la tu...ekekeeke

Cyleo Blue said...

abby sentiasa cun, kok buat mcmana pun,aku dah lama syok kt dia...hai abby,sudikah u jadi bini no 2 i, i mmg dah lamer suka tgk u, tambah2 lagi u skrg dah bertudung..bertambah manis dan ayu paras rupa u...luv u abby

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA