networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, July 17, 2012

Mahasiswa Liwat Buat Pengakuan...

hiasan
"Sebenarnya saya malu hendak membuat pengakuan ini...saya cuba merahsiakan perkara ini kerana takut dipandang hina oleh masyarakat...semakin saya simpan semakin itu saya merasakan diri ini tiada gunanya hidup di dunia...

saya malu kepada teman saya lebih-lebih lagi kepada awek saya...jika saya mengeluarkan statement ini pasti awek saya akan tinggalkan saya...

setelah seminggu kejadian itu menimpa diri saya..hidup saya runsing dan tidak tenteram...

suatu malam saya didatangi satu lembaga amat besar..dia berwarna putih....bukan Nik Aziz...bukan..MD Sabu bukan...dia boncet..tapi lembaga itu amat besar...saya tidak kenal...

dia berpesan kepada saya:

As'salamualaikum anak Adam...janganlah engkau merahsiakan perkara yang membuatkan engkau tidak tenteram...tegakkan kebenaran...jangan engkau simpan...tampil dan buat pengakuan dan tegakkan kebenaran....

sebaik sahaja lembaga itu berkata dengan suara yang sangat garang..saya terjaga....

jadi keesokannya saya pergi ke balai Polis dan membuat laporan yang saya diliwat...

Semuanya bermula apabila saya mengenali Anwar (Bukan nama sebenar)....saya mengenalinya di Twitter...dia membuatkan saya teruja apabila membalas setiap Direct Messages saya...saya ini hanya ikan bilis tetapi dia jerung besar...

suatu malam dia meminta no telefon saya...saya pun memberi..tidak sampai 1 minit kemudia saya dapat 1 panggilan daripada dia...

bayangkan seoarang yang saya kagumi membuat panggilan khas kepada saya..bertanya...

Ada BBM tak??boleh bg nombor..saya jawablah tak ada Encik..saya ni mahasiswa...mana mampu...

dia membalas...tak apa...bak no akaun..saya masukkan duit RM 1,000...you pergilah beli...you menetap di mana...saya jawab Utara...

Ok...esok saya keutara...kita jumpa...kita minum-minum...

Malam yang dinanti-nanti telh pun tiba...saya membawa telefon BlackBerry Bold 3 yang berharga RM 1,090.00 untuk menunjukkan saya sudah beli..saya mesti pergi kerana mahu mengucapkan terima kasih...

saya diambil oleh sebuah kereta Mewah berjenama Mercedes hitam...saya tiba di sebuah hotel mewah di utara ini...saya berjumpa lalu saya salam tangan dia..dia menyuruh saya kucup dahinya...apa lagi saya pun berikan kucupan kepadanya di dahi..dan pipi...

kita pun borak-borak...saya berbual berdua dengannya sambil ada 3-4 orang bodyguard yang kawal pertemuan kami..

alangkah seronoknya...orang besar melayan saya bagai seorang putera...setelah 3 jam berborak..saya pun kata saya hendak pulang..nanti tak boleh masuk Kolej..kena tunggu pagi esok baru boleh masuk..

dia terus berkata..tak perlulah..nanti you kena denda...baik pulang esok..kebetulan esok hari Sabtu..you tidur dekat bilik saya...saya ada tempah 1 bilik tadi..saya pun letih untuk pulang ke KL..tidur sini semalam dan esok pagi-pagi saya hantar you balik...

saya pun kata ORITE!!!dalam perjalanan kebilik hotel saya menelefon awek saya mengatakan saya akan bermalam dengan idola saya...lantas saya mematikan telefon..

hati saya berasa sangat seronok..

setibanya di bilik..saya pun mandi...tapi tuala tiada di dalam bilik air..saya menyuruhnya capaikan tuala..dia berkata you ambillah saya tak tengok..ada depan TV tu..

saya pun keluar perlahan-lahan dalam keadaan bogel...saya capai tuala itu dan terperanjatnya saya melihat matanya yang tidak berkelip melihat saya..sekali-sekala saya lihat dia menelan air liur...

saya hairan..kenapa dia macam tu..tak apa..saya tenangkan diri...saya pun lapkan badan saya...dia terus peluk saya kuat-kuat dan mencampak badan saya ke atas katil...saya hendak melawan tapi dia lagi gagah...

dia terus menerkam badan saya..saya tidak terdaya..dia mengulingkan badan saya dan menghempap belakang badan saya.....

dia kang-kangkan saya lalu saya rasakan seolah-olah satu benda yang keras memasuki dubur saya...

saya menangis...saya menjerit...tapi dia lagi kuat...

keesokan harinya..saya bangun dari tidur...dia sudah tiada..saya bersiap..saya malu..saya lihat kocek seluar saya ada lipatan RM100 sebanyak 6 keping..saya terbaca..."guna duit itu untuk pulang.."

saya malu...jadi saya nekad hari ini untuk membuat laporan Polis..." Sambungan di SINI

8 comments:

Anonymous said...

Aduh...yg ko pon bodoh pegi ikut kenapa?bangang

Muhammad Naguib bin Kaharudin said...

Salam Tuan, Mohon pautkan blog saya

http://gombakgempur.blogspot.com/

TQ

Anonymous said...

Dah namanya 'idola' dia... Hahaha

Anonymous said...

Assalamualaikum,

Sekadar peringatan bagi yang lupa." Wahai orang-orang yang beriman hendaklah kamu jadi orang-orang yang selalu menegakkan (kebenaran) karena Allah, menjadi saksi dengan adil. Dan janganlah sekali-kali kebencianmu terhadap sesuatu kaum, mendorong kamu untuk berlaku tidak adil. Berlaku adillah, karena adil itu lebih dekat kepada takwa. Dan bertakwalah kepada Allah, sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yang kamu kerjakan" –(Al-Maidah: 8).
Berhati-hati dengan komen dan posting yang dihantar kerana ianya akan menjadi persaksian-mu di padang Mahsyar kelak.

Anonymous said...

Assalamualaikum,

Sekadar peringatan bagi yang lupa." Wahai orang-orang yang beriman hendaklah kamu jadi orang-orang yang selalu menegakkan (kebenaran) karena Allah, menjadi saksi dengan adil. Dan janganlah sekali-kali kebencianmu terhadap sesuatu kaum, mendorong kamu untuk berlaku tidak adil. Berlaku adillah, karena adil itu lebih dekat kepada takwa. Dan bertakwalah kepada Allah, sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yang kamu kerjakan" –(Al-Maidah: 8).
Berhati-hati dengan komen dan posting yang dihantar kerana ianya akan menjadi persaksian-mu di padang Mahsyar kelak.

Anonymous said...

"dia terus peluk saya kuat-kuat dan mencampak badan saya ke atas katil...saya hendak melawan tapi dia lagi gagah..."
-ini mesti pondan bottom ni..hahahaha

Anonymous said...

Ada-ada saja.. berapa dapat satu cerita fantasi ni?

Anonymous said...

ada-ada saja.. satu cerita fantasi berapa dapat?

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA