networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, July 13, 2012

Pembangkang Hasut Rakyat Amal Budaya Tidak Bayar Hutang..tq @PistolNakal

Gesaan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak kepada rakyat baru-baru ini supaya menolak pembangkang pada pilihan raya umum yang semakin hampir adalah tepat pada waktunya.

Demi masa depan pengundi, anak-anak mereka dan generasi akan datang, rakyat perlu mengguburkan pembangkang di peti undi atas tiga faktor penting ang berkait dengan nilai buruk yang akan merosakkan negara .

Lebih dahsyat, kata Perdana Menteri lagi, Ketua Pembangkang menghasut rakyat supaya jika berhutang, ianya tidak perlu bayar balik. SELANJUTNYA [SINI]HE : jika Pakatan memerintah..negara akan huru-hara..tiada pembangunan kerana mereka terpaksa menumpukan kepada janji2 mereka untuk ditunaikan..

2 comments:

Anonymous said...

Nampak sangat x pernah ke atau jarang ziarah kematian.masa nak sempurnakan jenazah kan ada seseorang mengingatkan jika simati ada berhutang sila maklumkan pd warisnya.kata pandai agama,x kan x tau kot.

Anonymous said...

kahkahkaha....PTPTN akan lupus bila seseoarng peminjam meninggal dunia..kahkahkah..bingai....

kahkahkah...kalau peminjam tak tau alamat rumah simati nak minta kat mana..kahkahkah..bingai

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA