networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, July 3, 2012

Pembunuhan LIVE Lemas Dalam Air.


Asyik berpolitik jer..kali ini aku nak post 1 artikel yang betul-betul ngeri dari sahabat aku sendiri. Mungkin sebelum ini aku fikir tak perlu untuk kongsikan link Kari Ngeri tetapi tiba-tiba pula rasa nak cebur diri dalam bab ngeri ni...kikiki

Bayangkan jika anda diikat kaki dan tangan kemudian anda direndamkan di dalam air..agak-agak apa akan berlaku? 

Jom saksikan video yang memang ngeri dari biasa di Kari Ngeri

HE : kalau aku kolaborasi dengan kari ngeri ok jgak...kikiki

1 comment:

Anonymous said...

kari ngeri..huhuhu...check siapa kari ngeri sbnar utk kolaborasi... fikir sedalam-dalamnya....

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA