networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, July 11, 2012

TERKINI : Pejabat SUK Selangor diserang..

Tengahari tadi Pejabat SUK Selangor telah diserang oleh masyarakat kerana tidak puas hati dengan pentadbiran Kerajaan Pakatan Selangor...di sini aku kongsi berita dari PutrajayaOnline...

200 orang hadir membantah salah urus tadbir
kerajaan Pakatan Selangor
Suara Anak Muda, Armand Azha menyerahkan memorandum kepada
Setiausaha Sulit MB Selangor
SHAH ALAM, 11 Julai - Gerakan Prihatin Rakyat Selangor (GPRS) sebentar tadi telah menganjurkan perhimpunan aman dihadapan Pejabat SUK Selangor. Kira-kira 200 orang rakyat Selangor telah mula berhimpun jam 9.30 pagi tadi bagi menyampaikan mesej terhadap ketirisan yang berlaku dalam pentadbiran Pakatan Rakyat di Selangor. 
Perhimpunan Aman GPRS telah berkumpul di hadapan bangunan SUK Selangor untuk menyerahkan memorandum bantahan kepada Menteri Besar Selangor namun kelibat Dato Seri Khalid Ibrahim tidak kelihatan. Kerajaan Pakatan Selangor telah menghantar Setiausaha Sulit Menteri Besar Selangor untuk menerima memorandum daripada Wakil Suara Anak Muda 1Malaysia, Armand Azha Abu Hanifah. 
Tujuan perhimpunan aman ini diadakan adalah untuk meluahkan rasa tidak puas hati dengan salah urus tadbir melibatkan Universiti Industri Selangor (UNISEL), Yayasan Selangor dan pertikaian padang Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) melalui penyerahan memorandum.
Baca Selanjutnya di [SINI]

HE : Ni sumer kerja UMNO lah ni...kikiki

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA