networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Friday, August 3, 2012

Abby akan umum keluar PAS jika bakal suami suruh..ingkar berdosa...

Norman memeluk Isteri Memey dan bekas Isteri Abby

Suasana ceria keluarga bahagia..

Memey dan Abby ibarat adik beradik..


Melalui msg yang dikeluarkan oleh Abby di akaun twitternya..dia ternyata seronok apabila solat berjemaah bersama bekas suaminya setelah 4 tahun berlalu...


Doakan yang terbaik untuk Kami dan anak-anak ini...siapa kami?

pada aku Abby sedang kesunyian dan dia amat menunggu apabila Norman ingin melamarnya semula sebagai Isteri kedua selepas Memey..

Jika Norman berjaya mengahwini Abby semula aku yakin ramai ustaz-ustaz PAS geram apabila mereka sudah hilang kuasa untuk mengajak abby keluar malam ke ceramah PAS..dan mungkin juga Abby akan keluar daripada PAS jika Norman menyuruh andaikata Norman mahu mengahwini Abby semula...

HE : jika perkara ini terjadi...aku cakap...padan muka AHLOL TOLOL PAS...kikiki


4 comments:

Anonymous said...

Pelik ko..ptutnya ko mtak bila abby kawin blik dio akn same2 p crmh ngn suami die ajak org dr bke aurat kpd ttup aurat.
Ko jd setan..mtak suami(kalau kwin) xbg die dkwah..
Politik2 gak..tp jgn jadi setan bro..

Oda Nobunaga said...

biar dia duk umah.. dok dlm pas bkn berdakwah..fitnah je 24 jam..nak dakwah bnyak lg caranya.nn

QalamQabut said...

He heh hehhh... Ada member frust menonggeng plak.

Kat mana kamu baca 'mtak suami(kalau kwin) xbg die dkwah'. Camne bleh kluar setan ni? Ngko menambah2 cerita ke wahai Anon 03, 2012 9:31:00. Nampak macam semangat sangat nak suruh Abby bdakwah, tapi Anon sendiri pandai pulak menyetankan orang lain.

Politik2 gak..tp jgn jadi setan bro..

jayz said...

Abby dipeluk bekas suami...boleh ker? x haram?

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA