networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, August 6, 2012

ADUN DAP tunjuk biaDAP lagi..kali ini Datuk @Lee_C_Wei jadi mangsa


Gelaran manoHARAM MALANGyalam mungkin wajar digelar kepada ADUN Kota Alam Shah ini berikutan kebiaDAPannya menghina kekalahan Datuk Lee Chong Wei kepada Lin Dan.

Bagi yang tidak mengetahui, monaHARAM ini sebenarnya sudah beberapa kali mencetuskan kontroversi dengan kebodohannya yang memang layak digelar ba Alinff Ngang Bangang...

Cubaan hina doa tandas oleh manoharam..artikel SINI

PERTAMA : Dulu dia Hina doa masuk tandas dengan mengambil foto doa masuk tandas dan memuat naik ke dalam FB milik beliau.Bagi aku tujuannya hanya 1 iaitu mahu mencetuskan perasaan kurang selesa umat Islam. Aku pun hairan dengan ADUN kawasan Alam Shah ni..siapa Ahli Parlimen Klang ni?tak lain tak bukan DAP juga..

Tak reti jaga anak buah ke? atau memang Ahli Parlimen KLANG DAP ni sama perangai?

Hina Bendera Malaysia..artikel SINI
KEDUA : Masihkah anda ingat ADUN biaDAP ini pernah menghina JALUR GEMILANG?

menurut si anak Haram ni, dia kata Jalur Gemilang atau Panji Kebesaran negara iaitu Bendera MALAYSIA seiras dengan Bendera U.S.A..memang aku tak nafikan bendera kita lebih kurang sama dengan bendera U.S.A..cuma apa yang menyakitkan hati rakyat Malaysia, ADUN DAP ini berkata yang bermaksud Pakatan mahu tukar bendera Malaysia dengan rekabentuk yang lebih bersifat 'World Class'..

Belum pernah terjadi mana-mana negra jika pembangkang mentadbir maka bendera negara tersebut akan ditukar..kalau ada pun pertukaran bendera akibat kekalahan penjajah...

beginikah DAP dan Pakatan berjanji akan mengekalkan perlembagaan yang ada?sedangkan bendera mahu ditukarnya inikan pula perkara-perkara yang lebih kecil..

Bendera lambang keagungan pemerintahan negara pun dihina inikan pula benda lain..serius bangang ADUN DAP ini?

Nyatakan sokongan anda kepada Datuk Lee Shong Wei SINI
KETIGA : belum pun rakyat Malaysia reda dengan kehampaan kegagalan Lee Chong Wei mendapat pingat Emas, Pembangkang dari DAP ini telah mencetuskan kontroversi dengan berbagai bentuk penghinaan yang lebih teruk daripada bangkai.

kali ini dia menggelarkan Wira negara dengan nama Lee Chong AWAY? WTF u anak Haram?lu DAP memang perangai sangat teruk...nama je bersetubuh dengan PAS tapi perangan mengalahkan syaitan yang mana sanggup menghina seorang wira negara dengan tohmahan yang bukan-bukan...

kalau benci kepada Barisan Nasional sekalipun janganlah sampai kita menghina ahli sukan..jika perkara ini diketahui rakyat dunia pasti mereka gelak besar dengan kebodohan parti pembangkang di Malaysia..

HE : camon brader!!sukan menyatukan bangsa DUNIA..DAP pula memporak perandakan masyarakat Malaysia..tindakan Manoharam ini sedikit sebanyak telah menghina masyarakat Cina dan rakyat Malaysia umumnya..
"INILAH AKIBATNYA JIKA MEMILIH DAP...."

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA