networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, August 22, 2012

Azmin Sumbang Tong Sampah 'Mahal' untuk Rakyat Bukit Antarabangsa

Tong Sampah Mahal
Di Malaysia ni bila sebut je nama Azmin kita teringat aiskream..'Azmin Aiskream' mungkin sesuai dijadikan nama manja bagi dia..

Terbaru, aku dapat 1 gambar daripada email membuktikan Azmin menyumbangkan TONG SAMPAH di Dun Bukit Antarabangsa..pencapaian sumbangan ini harus dibanggakan kerana masyarakat di situ memang memanfaatkan sumbangan Adun Bkt Antarabangsa itu shingga melimpah ruah..

http://en.wikipedia.org/wiki/Mohamed_Azmin_Ali
Selain Adun Bkt Antarabangsa, dia juga memegang jawatan MP Gombak n Timb Presiden PKR..mungkin ada antara kita tidak mengetahui anak kelahiran Singapura tersebut boleh dikira sebagai anak derhaka.

Setiap kali musim perayaan, pasti kita dapat menyaksikan tangisan ibunya Mak Tom di TV 3..apa yang menghairankan kita, macai pembangkang bukan nak lihat tangisan seorang ibu terhadap anak yang derhaka..tetapi mereka menyalahkan UMNO punca kepada tangisan Mak Tom..

Memang tidak logik kalau kita fikirkan Mak Tom menangis angkara UMNO..sedangkan yang derhaka ialah Asmin..

Orang yg bersalah dlm hal ini ialah Azmin kerana membuang emaknya...semuanya berpunca kerana kuasa..jika pengundi di Parlimen Gombak dan Dun Bukit Antarabangsa tidak menyokongnya lagi..Pasti Azmin akan mencari mak tom dan memohon ampun..

Benda ini biasa kita lihat dalam drama Melayu..bila kaya tak mengaku emak..bila sudah jatuh miskin baru nk menyembah emak..

HE : Azmin yang berkereta mewah dan berumah besar hanya mampu bagi pengundi mereka tong sampah sahaja?memang tak patut...

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA