networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Thursday, August 30, 2012

Bergaji RM 1 mampu beli Bas Mewah dan taja Nala ke LONDON?

Hiase...
kalau dah dasar penyamun tu penyamun juga. Orang gila yang kononnya bergaji RM 1 memang layak diARAK ke hulu- kehilir.Kononnya muka bajet hensem dan metroseksual tapi hampeh...

Masakan dengan hanya bergaji RM 1 mampu berkereta mewah dan kaya raya?

Sebelum ini ada satu orang namanya NALAkarupang sibuk menghentam Nuar mengenai skandelnya. namun secara tiba-tiba Karupang ini senyap entah kemana..melalui cakap2 orang Nalakarupang sekarang berada di London untuk berehat daripada terus menghentam Nuar.

Dikhabarkan Karupang sekarang ini terpaksa mendiamkan diri daripada mengutuk deras nuar kerana dia telah menerima sejumlah dana yang diPAM oleh nuar.

Jika benar dakwaan ini maka rakyat Malaysia telah tertipu dengan sandiwara NalaKarupang.orang macam ini pun boleh jd ahlol dewang Ngara..Sudah jd permainan nuar untuk membeli orang dengan duit.masa dalam UMNO dulu pun dia yang paling kuat PAM duit untuk dptkan kuasa...

Bagi yang tidak mengenali karupang ini, dia ini adalah salah seorang yang mempunyai penyakit PAW2PAM...jika kenyang maka dia senyap..jika lapar maka dia meroyan...kikiki

HE : Cuba teka NalaKarupang berada dimana sekarang ini?kikikiki

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA