networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, August 21, 2012

Boleh percaya ke Ustaz Azhar Idrus penceramah bebas politik?

Bak kata Abby, selaku peminat tegar Ustaz Azhar Idrus dia wajib mendengar rakaman ceramah UAI siang malam pagi petang..memang aku tak nafikan yang ceramah UAI ini memberi daya tarikan kepada pendengar..content ilmu dia pn boleh tahanlah..

Dr sudut kaedah penyampaian maklumat memang dia ok..tp bila dia berkata dia Penceramah Bebas..aku harap korang kena faham sedalam2nya..

Dlm siri ceramah UAI dia sering kata dia penceramah bebas..tp anda jangan mudah percya yang dia maksudkan bebas itu dr skop Bebas partisipasi politik..

Bebas banyak maksud..Bebas memaki pn bebas juga..bebas mengkritik pandangan ustaz2 lain pn Bebas juga..memilih PAS pn bebas juga..

Mungkin bebas yang dimaksudkan tu bebas untuk memilih mana2 parti dan hentam ikut sedap..itu hak dia untuk pilih PAS..tp kita ni jangan mudah sangat percya dia penceramah bebas partisipasi politik..kalau bebas hok lain tu mungkin ley pecaya...

HE : sekilas ikan di air sudahku tahu jantan betinanya..dgr ceramah ilmu boleh percaya..klu dia kata bebas politik lu fikirlah sendiri...


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA