networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, August 1, 2012

Doakan Semoga Bob Lokman Cepat Sembuh.


Walaupun aku memusuhi PAS dalam bab politik tapi ia tidak bermakna kita harus memusuhi seseorang sebagai khalifah di bumi Allah. Melalui maklumat yang dikongsikan dalam alam maya ini, dimaklumkan pagi semalam Bob telah menjalani satu pembedahan jantung di Institut Jantung Negara (IJN).Dikesampatan ini aku merafakkan doa supaya Bob Lokman cepat sembuh dan dapat kita bertarung semula di alam politik Malaysia...sama-sama kita doakan kesihatannya sempurna seperti sedia kala...Amin Ya Rabbal Alamin.

HE : Tiada musuh yang kekal dalam Politik...Tiada manusia yang hidup tanpa sebarang penyakit...prinsip hak asasi manusia harus diperjuangkan biarpun berbeda ideologi politik.

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA