networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, August 5, 2012

GEMPAR: PKR sudah atur gerakan MAHASISWA di Universiti!!!

Kelab Mahasiswa PKR bersama  Nurul Izzah, Nik Nazmi, Rafizi Lembu, dan Kesavan. 

Gilalah puak-pauk ni...Pro Mahasiswa sekarang telah membuka pekung yang mereka simpan selama ini. Kalau dulu mereka kata mereka ni sebuah entiti yang bebas maka hari ini telah membuktikan bahawa mereka telah berjaya dinoda oleh puak PKR.

Dengan bermulanya pelancaran Kelab Mahasiswa PKR ini maka mereka sekarang ini sudah bersedia menghasut jentera sayap mahasiswa menghadapi Pilihanraya Kampus yang dijangkakan akan berlangsung pada semester hadapan.

Serius aku katakan mereka sekarang ini telah menggunakan pelajar..

Untuk pengetahuan yang belum mengetahui, setiap Pilihan raya Kampus (PRK), mereka akan menghantar sayap jentera parti politik PKR dan PAS untuk mereka menghasut seberapa ramai mahasiswa kepada politik luar.

Diluar digelar Pakatan Rakyat. Maka di dalam kampus mereka bergerak atas nama Pro-Mahasiswa. ini realiti yang cuba disembunyiakan.

Lihat sahaja setiap kali PRK, mereka akan menggunakan strategi psywar Mansuhkan AUKU, Mansuhkan E-Voting, Kebebasan Akademik, Mansuhkan PTPTN. Malah kes Adam Adli yang menurunkan bendera juga membuktikan keterlibatan politik pembangkang kepada mahasiswa.

Alasan mereka mudah sahaja, mereka akan cuba sedaya upaya menipu masyarakat bahawa mereka adalah gerakan Mahasiswa yang tidak ada pengaruh politik pembangkang. Itu semuanya tipu dusta nestapa sahaja.

Lihat sahaja, demonstrasi Aziz Bari, berapa ramai puak pembangkang ada?kenapa nurul Izzah dan Tiang Chua ada?bila kita tanya maka mereka akan menggunakan alasan yang sama iaitu "mereka tidak jemput tetapi ahli politik ini yang datang..kita sudah halau tapi dia berdegil..itu bukan hak kita..."

Budaya demonstrasi mahasiswa adalah strategi saraf puak pembangkang supaya mereka dapat mengkudakan seberapa ramai mahasiswa terlibat dengan agenda kotor politik mereka.

Aku tak kisah kalau mereka nak terlibat dengan Politik luar..tapi masalahnya mereka tidak mahu mengaku yang mereka dipengaruhi puak pembangkang..sebaliknya mereka akan menuduh mahasiswa ASPIRASI ialah KUDA TUNGGANGAN UMNO..itu sebenarnya adalah fitnah dan rekayasa mereka sahaja supaya dapat mengkaburi bahawa gerakan mereka dipengaruhi pembangkang...

Foto Edit by Leecious Junior II (Lu Langsi Lu Mati)
HE : nantikan pendedahan seterusnya...

2 comments:

Anonymous said...

biarlah dia nak join PKR!anjinglah engko ni bogger!

Harapan Esok said...

bogger tu apa?haha

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA