networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Tuesday, August 21, 2012

Individu Godam Blog Anwar Dikenalpasti


Menjelang Hari Raya kelmarin, 1 Dunia sehingga negara Israel gempar dengan satu berita yang mana blog pejuWANG Pakatan Rakyat Anwar Brahim telah digodam. Untuk cerita lepas rujuk sini

Melalui siasatan yang sangat terperinci sehingga aku sendiri tidak tidur 16 hari dari hari kejadian..akhirnya aku dapat jawapan dari blog My Massa..

Berikut ialah laporan yang ditulis dari blog My Massa :
Mymassa baru mendapat info dari rakan kita di dalam PKR sendiri bahawa posting Perutusan Khas Anwar Memohon Maaf kepada PM DS Najib bukanlah dilakukan oleh orang luar. Ianya dilakukan oleh admin dan orang dalam PKR sendiri. Seorang petugas lelaki.
Kalau benar benda ini berlaku, tak lain tak bukan individu yang bertanggungjawab itu pasti mempunyai sebab musabab kenapa dia melakukan perkara itu. Kalau nak ikutkan sejarah...orang yang meninggalkan perjuangan bersama Anwar ialah orang yang kecewa yang mana: 
1) pejuangan asal telah lari dari apa yang dilakukan
2) telah ditipu bulat-bulat oleh mulut manis anwar
3) sakit hati kerana anwar pandai cakap
4) Rasa ditipu dengan janji bulan dan roket Nuar
5) Anwar bukan seorang BiSEKS...kiiki
HE : blog sendiri pun orang lain handle ada hati nak jadi PM...macam mana nak jadi pemimpin negara kalau Blog dan Jam Omega pun tak boleh jaga....kikiki 
Selamat Hari Raya Bapak Anwar Bin Ibrahim!!!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA