networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, August 13, 2012

Krisis Air : Ada Cadangan Guna HARAKAH untuk ISTINJAK?


Adakah negeri Kelantan telah mengalami kemarau yang berpanjangan selama 2O tahun lebih PAS mentadbir Kelantan? Jika kerajaan negeri mengambil sikap memberi alasan kemarau, kenapa negeri lain masih boleh menyalurkan air untuk rakyat? Masih terdapat banyak lagi kawasan di jajahan Tumpat dan Pasir Mas yang menghadapi masalah bekalan air bersih yang disediakan oleh Air Kelantan Sdn Bhd. Adakah tiada usaha dan cara lain untk bantu mereka? Sedih melihat YB PAS dikelantan yang hanya hebat berceramah kosong dipentas tapi kerja tak jalan. Rakyat mahu YB yang boleh bekerja bukannya hebat dalam berdebat!.

p/s: Rakyat Kelantan pun tak payah cakap banyak, PRU-13 nanti buang YB anda yang hebat berdebat tapi keje tak jalan. SUMBER : FB ANTI BERSIH


dr FB Mj Atam Atam
GAMBAR : Suasana Sebenar Air Dihulu Kelantan.Bukit Ditarah,Hutan Ditebas,Balak DiRampas Air Warna Kuning.Siapa Nak Minum Mai Kelantan.Pili Dibuka Hanya Angin Yang Keluar.Bacaan Meter Berpusing Seperti Biasa.Apabila Ditanya Kenapa Air Tadak,Nik AbDoL Ajis Royak,"Kemarau Punca Utama".Jangan Sangat Main Politik,Air Untuk Rakyat Kena Jaga.Haprak,Haprak,Hapraakkkkkkkk....!!!


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA