networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Monday, August 6, 2012

Nizar & Manoharan Kutuk Jalur Gemilang..Maampuskolah!!!!


Hak aloh MB sengal ni..suka sangat buat kontroversi melalui Twitter..dia buat gitu bukan apa pun..saja nak cari publisiti supaya orang Follow dia di twitter. itu jer...

Aku ingat lepas mohon maaf pasal isu WWW 1 ingat dah taubat...rupanya tidak lagi...makin menjadi-jadi perangan Nizar gila kuasa ni.

tak habis-habis nak pertikai JANJI DITEPATI tema kemerdekaan...salah meh?haram meh?

kenapa perlu takut dengan slogan yang bersifat umum tu..dalam Islam pun ada kata "bila berkata dia dusta" tu salah satu ciri orang munafik..so kalau ikut Islam 'Janji Ditepati' memang tak salah 1 sen pun..malah bagus supaya dapat mengingatkan sesama kita supaya tepati janji..

dia komen:

'Janji Ditepati' Malang prayaan kemerdekaan tahun ini dibuat oleh kabinet BN.

selama ini pun memang kabinet BN yang luluskan tema kemerdekaan..pernah ke selama hampir 55 Tahun Merdeka ni Nik Aziz atau Kit Siang rancang semua tu?aduh jangan jadi oktodoklah wahai nizar lempoyang...buat malu orang je..kalau buduh tu simpan elok-elok...

komen dia Nizar Lempoyang lagi :

'Luntur semangat nak kibarkn jalur gemilang'

Nampak sangat tak ada semangat patriotik..kerana tema yang mulia 'Janji Ditepati' terus takut mengeletar buat tak ada mood..nampak sangat temberangnya..ini YB apa ni..baikmampos sajalah woi!!!nyusahkan orang jer...

Komen bengong lempoyang ni yang paling sensitif:

'Jalur Malang'

Jalur Malang tu natang apa wei?kalau setakat tak suka Tema kemerdekaan 'Janji Ditepati' terus menghina jalur gemilang kepada jalur malang..aku rasa level orang PAS ni sama sahaja dengan DAP cauvanis biadap...


HE : DAP nak tukar bendera Malaysia..PAS kata Jalur Gemilang itu Jalur Malang?rosak-rosak puak pembangkang ni..tak ada bezanya PAS dan DAP..perangai lebih kurang malang...

2 comments:

Anonymous said...

halau je si keling ni pindah ke america,dia x lyk ddk kt cni....

Anonymous said...

Takot la kalau pakatan pegang malaysia..
Abes sume nak tukar...
Bageroooo

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA