networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, August 1, 2012

Pembangkang perkenalkan Logo Merdeka ala 'PENUMBUK SOSIALIS'


Tudia Mb Nizar Camry telah memperkenalkan logo merdeka ala sosialis. Aku ingat logo pembangkang yang dihasilkan lebih baik dari logo yang dihasilkan kerajaan pemerintah..rupa-rupanya lagi macam haram...

Logo tangan je dah menunjukkan macam ajak rakyat bertemput..macam nak bertumbuk pun ada..bukannya mahu terapkan nilai patriotik tapi macam nak ajak rakyat bertempur adalah...

Slogannya jangan cakaplah...memang level sampah...tema 55 Tahun Terakhir "RAKYAT BANGKIT" Janji Tolak..

apa ke bodoh tema macam tu..lagi teruk.orang 55 tahun kemerdekaan kecapi rasa selesa..ni boleh pula tulis 55 TAHUN TERAKHIR...

RAKYAT BANGKIT-Janji Tolak...lagi bengong tahap gaban...nak tolak kejadah apanya sedangkan kita ni nak sambut kemerdekaan..bukannya nak melawan..kita merdeka ni nak sambut pembebasan negara daripada penjajah...tapi pembangkang pula nak ajak rakyat bertempur sesama sendiri..JANJI TOLAK..

Bengong punya manusia bin pembangkang ni...JANJI TOLAK..JANJI TOLAK...penumbuk satu..kahkahkah...

Logo Mirip Parti Sosialis Malaysia

Revolutioan jadah haram apanya..

Walaupun aku tak setuju logo yang dikeluarkan kerajaan..tapi bagi aku logo tersebut lagi ok kalau nak bandingkan logo penumbuk Pembangkang..

Tema Janji Ditepati apa salahnya?ok apa JANJI DITEPATI..itu bersifat umum..hanya orang yang mungkir janji jer takut TEMA JANJI DITEPATI ni...kikiki

Logo ni lagi ok daripada logo penumbuk merdeka pembangkang

Jom layan Video Mungkir Janji Pembangkang..SUMBER


HE : puih!!nak ajar orang lain betul tapi dia lagi teruk...

1 comment:

Jering Daily said...

Salam,

Artikel menarik..

Blog hebat tuan sudah dipautkan di blog kami.

Mohon jasa baik dari pihak tuan agar dpt memautkan blog kami di sini juga.

Sekain, terima kasih

admin@JD
http://jeringdaily.blogspot.com

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA