networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, August 31, 2012

PR Kalah Lagi..Kali ini Isu Tukar #JalurGemilang !!! #OppaGangnamSamKetot harus malu..

Dibawah ini adalah gambar yang menunjukkan puak Janji Bersih / Janji Demokrasi nak tukar bendera Jalur Gemilang...


Di bawah ini pula Logo Merdeka Puak Pembangkang juga mengandungi elemen Jalur Gemilang


Oppa Gangnam Sam Ketot turut bersama puak Janji Bersih / Janji Demokrasi yang membawa Jalur gemilang


HE : Di sini kita sudah nampak permainan mereka hanya mahu huru harakan sambutan kemerdekaan negara . Ada puak yang menuntut menukar jalur gemilang dan ada puak yang masih menggunakan jalur gemilang. 

Sebenarnya, mereka tidak ada identiti dan tidak sedar bahawa logo merdeka versi pembangkang juga menggunakan elemen warna dan corak jalur gemilang.

Tidak cukup dengan itu, #OppaGangnamSamKetot juga bersama geng dia mengibarkan jalur gemilang. Mana satu ni!!ada puak yang nak tukar dan ada puak yang masih guna...di sini je kita sudah nampak mereka ini celaru...

Bila dah nampak isu ini tak boleh counter maka macai pembangkang cepat2 mengakui silap...tak guna nak mengaku silap..benda dah jadi...so terimalah hakikat Janji Demokrasi sama level BERSIH 3.0



No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA