networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, August 27, 2012

Sheikh Fadzir Minta Maaf kepada Tun M sempena Hari Raya

Setelah puas ditohmah dan difitnah kononnya kerajaan BN membeli undi untuk menang dalam pilihanraya, Sheikh Fadzir 'musibat' hadir di rumah terbuka Tun Mahathir Mohammad malah dilihat beliau mencium tangan negarawan itu semalam.

Tun Mahathir pula kelihatan tersenyum tawar apabila Sheikh Fadzir 'musibat' mencium tangannya. Mungkin kerana sebelum ini Sheikh Fadzir begitu lantang memfitnah kerajaan yang dipimpin oleh beliau ketika itu membeli undi dengan wang tunai untuk menang pilihanraya.

Baca selanjutnya di http://yuseriyusoff.blogspot.com/2012/08/sheikhfadzirmusibat-beza-sheikh-fadzir.html?m=1

HE : eloklah tu minta maaf..banyak sangat dah DIA buruk2kan organisasi yang pernah dinaunginya dulu..jangan dh minta maaf bila jumpa puak MACAI kutuk BN lg sudah ler!!!kikiki
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA