networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Thursday, August 23, 2012

TV3 yang dibenci Pembangkang Menyiarkan rancangan Qari Junior! Sape Sesat sekarang ni?

Puak pembangkang di Malaysia ini memang level taraf longkang..mereka akan wujudkan persepsi yang mengarut dan bukan2..

Puncanya hanya 1 sahaja, Takut kepada UMNO..habis seluruh sistem dipertikaikan..kalau boleh tandas tersumbat pn nak salahkan UMNO..

Aku bukan cakap bohong..ini betul2 terjadi di Malaysia..biasanya yang berfikiran bengong ni ialah puak PASesat..mereka hanya dpt ilmu di kedai kopi dan ceramah tin milo tp sembang lebat mengalahkan profesor..

Lepas tu meraban kata itu tak kena..ini tak kena..perkara ini benar2 terjadi kt Pak cik gua yang totok PAS..

Kerja security guard tp mengular..ini ke ajaran PAS?haram tu gaji...bila kita tegur kesalahan mereka makanya mereka akan membalas..mengular dengan makan rasuah mana lagi baik..ape kejadahnya sesat puak ni...seolah2 UMNO ni memang sah dan ternyata dlm Al-Quran memang parti rasuah..padahal bapak segala Rasuah Bapak Anuwar mereka tak perasan pun.

Kita nak kembalikan dia ke pangkal jalan..kita pula disalahkan..ni lebih kurang dengan Pengikut Ajaran Sesat lah..mereka rasa mereka betul..macam ayah pin juga yg mengaku nabi dan bina kerajaan langit.bila ditegur semua kata mereka betul padahal mereka tak sedar yang mereka ni sesat.

HE : Ayah pin yang ori dah kena tangkap..ayah pin yang sorang lagi bila nak berehat??dh tua sgt dh tu...kikiki

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

Anonymous said...

PAS = Munafikin

Anonymous said...

salam. kalau boleh tak perlu kaitkan Qari Junior dngan politik. terima kasih :)

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA