networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, August 12, 2012

VIDEO : Memey Bersyukur Bersatu dengan Abby Abadi.

Sebelum ini aku ada respon mengenai isu Memey dan Abby Abadi yang kini sudah berbaik di SINI. Jika sebelum ini kita disebarkan dengan gambar yang mengatakan Abby Abadi sudah berbaik dengan Memey yang mana mereka kelihatan intim dan solat berjemaah bersama-sama..itu pun melalui Twitter Abby Abadi..

kita belum tahu apa respon balas daripada Memey..kali ini aku hendak kongsikan rakaman video kenyataan oleh Memey sendiri berkenaan isu Memey dan Abby Abadi ini...


KISAH Memey dan Abby Abadi dikatakan sudah berbaik memang sudah diketahui umum.Namun disebalik terbukanya lembaran baru dalam hidup,kisah berbaik ini tidak dapat lari daripada kontroversi apabila sekeping gambar menunjukkan Norman Hakim memeluk Memey dan Abby tanda 'sudah berdamai' tersebar di internet.

Wartawan Putrajaya Online sempat menemuramah ekslusif bersama Memey dalam satu program berbuka puasa bersama Dato' Ismail Sabri,Menteri Perdagangan Dalam Negeri Koperasi Dan Kepengunaan yang bertempat di Dataran Yayasan Selangor Bukit Bintang.Program ini dianjurkan oleh Suruhanjaya Koperasi Malaysia dengan kerjasama Koperasi dan Sukarelawan Muda.

Dalam program ini,Memey turut menyumbang tenaga mengagihkan 5000 bungkus makanan kepada orang ramai sekitar Bukit Bintang.Program ini juga turut dihadiri oleh artis terkenal daripada Rempit United seperti Nora Danish,Aliff Satar,Sari Yanti,Almy Nadia dan Tam.

Baca selanjutnya di 
HE : agak2 boleh tak Abby Abadi jadi Bini ke-2 Norman??sama2 kita doakan yang terbaik...aku tengok pun Abby makin teruk dengan politikusnya...jika benar Norman sudi...Hanya norman sahaja mampu membawa Abby kejalan yang benar.

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA