networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, August 5, 2012

Video Protes Bogel : Aksi Bodoh ni jer Pakatan Haram belum mampu buat...

Budaya protes, emosi dan tunjuk perasaan sememangnya tidak dapat lari dari kehidupan seorang penyokong macai Pakatan Haram di Malaysia.

Bukan susah mana pun nak jadi popular. Telanjang bogel atas jalan, upah kameraman dan videoman dari akhbar tajaan macai pembangkang..lepas tu anda akan jadi popular sekelip mata.

Di luar negara, protes bogel sudah menjadi asam garam bagi mereka yang melakukan protes...mereka sudah lama meninggalkan budaya protes bawa bendera sambil baring atas jalan dan merosakkan harta awam.

Mereka sudah lama meninggalkan budaya kotor itu, tetapi puak pembangkang baru sahaja hendak belajar apa yang telah ditinggalkan oleh barat.

Bila demnstrasi motif utama mereka mudah sahaja..buat rantaian manusia dan berarak sambil laungkan berbagai-bagai slogan...bila polis menyentuh mereka maka mereka telah diajar untuk rebah supaya dapat mewujudkan sentimen Polis itu ganas...

Baca cerita lanjut tentang protes bogel di London 2012 di bawah: 


LONDON: Sebuah pertubuhan yang memperjuangkan hak asasi wanita dari Ukhraine, FEMEN telah melancarkan 'demonstrasi bogel' bagi membantah keputusan Pertubuhan Olimpik Antarabangsa (OIC) berkaitan hak wanita di Sukan Olimpik yang sedang berlangsung di London.

Protes itu diadakan di luar bangunan Dewan Bandaraya London membantah kehadiran negara-negara Islam seperti Arab Saudi di Sukan Olimpik, di mana atlit wanita dikatakan tidak diberi hak yang sama dengan atlit lelaki. FEMEN menuduh IOC bersekutu dengan 'keganasan' oleh negara-negara Islam.

Mereka menjeritkan slogan "Killing Generation" bagi [BACA SELANJUTNYA]







HE : Bukan susah mana pun nak popular...buat jer benda bodoh macam kt atas ni...comfem popular..


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA