networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, August 31, 2012

YAB @NajibRazak ucap tahniah kepada rakyat sambut #Merdeka55 biarpun gambarnya dibontotkan peserta #JanjiDemokrasi

Lihatlah bagaimana mulianya seorang Perdana Menteri yang tetap mengucapkan tahniah kepada warga negara Malaysia yang menyambut Merdeka 55. Kita sedia tahu malam tadi berlakuya peristiwa hitam bagi negara yang mana peserta Janji Bersih atau Janji Demokrasi telah bertindak biadap dengan memijak dan membontotkan gambar PM, Isteri dan pengarah SPR. 

BIADAP Janji BErsih mahu tukar bendera Malaysia

Bagaimana pemimpin begitulah pengikut, Budaya BONTOT dan LGBT disemai dlm jiwa mereka

Mereka kata Janji Bersih dan Janji Demokrasi bebas Politik. Tapi ni logi Gapo?kikii

Bukti mereka katakan JANJI BERSIH/JANJI DEMOKRASI bebas Politik
Inilah perangai puak pembangkang yang sememangnya tiada adab dan bertindak mendahului emosi syaitan mereka. Malah puak Janji Bersih/Janji Demokrasi juga ada yang mahu menuntut Bendera Jalur Gemilang ditukar. Memang biadap!!

Jom baca ucapan tahniah YAB Najib Razak kepada rakyat Malaysia yang menyambut kemerdekaan ke 55 di bawah:KUALA LUMPUR: Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak mengucapkan syabas dan tahniah kepada peserta sambutan Hari Kemerdekaan ke-55 di sini kerana menunjukkan persembahan bertenaga, berinspirasi dan menunjukkan tanda cinta yang mendalam kepada Malaysia.

"55 tahun kita membuktikan negara berada dalam keadaan stabil, makmur dan tenteram. Itulah janji ditepati. "Saya berharap generasi Y yang bakal menerajui negara pada masa depan mengekalkan keamanan dan kemakmuran yang kita miliki sehingga ke hari ini, sekali gus membawa Malaysia ke arah lebih stabil dan maju ," katanya dalam ucapan ringkas selepas sambutan Hari Kemerdekaan ke-55 di Dataran Merdeka, sebentar tadi.-BH

HE : Jom rasai kemeriahannya malam ini @Twtupmerdeka #Merdeka55 bersama YAB @NaibRazak jam 8:15>9:15 malam.

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA