networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Sunday, September 30, 2012

Biarkan BUKU Bicara Sendiri!! PR Kantoi Fitnah Lagi..Masih Ramai Buta Uhty!!!


Pada 25 September yang lalu, portal rasmi milik PKR, keadilan daily telah mengeluarkan satu artikel mengfitnah YAB DS Najib Razak namun ianya sudah di tarik balik oleh portal rasmi PKR setelah di katakan di arah Nurul Izzah dan Tian Chua apabila di desak oleh seorang wanita yang bernama June Low.




Menurut maklumat yang di perolehi gambar bekenaan telah di curi oleh portal rasmi PKR dari salah seorang penyokong BERSIH yang bernama JUNE LOW melalui akaun twitternya setelah dimuat naik ketika berada di satu acara kesenian yang di hadirinya.




June Low (Kanan)

Menurut JUNE LOW buku berkenaan bukannya di hasilkan oleh kerajaan, ianya di hasilkan oleh seorang artis grafik di pertandingan seni grafik yang di adakan di Galeri Annexe di Pasar Seni pada 22 September lalu.

Mari kita lihat artikel yang telah di padamkan oleh portal rasmi PKR namun sempat di print screen sebelum di padamkan.







Ternyata dan terbukti media Pembangkang merupakan media penabur fitnah yang banyak menipu di dalam menyampaikan maklumat kepada penyokongnya.

Dalam artikel berkenaan yang di siarkan portal rasmi PKR, Che Gu Bard juga tampil memberi ulasan yang menghentam YAB DS Najib Razak, setelah di hubungi pihak portal terbabit tanpa Che Gu Bard menyelidik dahulu akan kebenaran kisah berkenaan.

Setelah beberapa hari berlalu, Che Gu Bard menyedari akan perkara yang di terbitkan portal rasmi PKR itu adalah berita yang fitnah, Che Gu Bard dengan segera telah membuat pemohonan maaf dan mengatakan ianya tidak di sengajakan di dalam blog miliknya.

Apakah pemohonan maaf dan memberi alasan tidak di sengajakan setelah menyedari ianya fitnah yang di lakukan portal rasmi PKR boleh di terima pakai ??

BACA SELANJUTNYA SINI

HE : bila dah bersalah sumer gelabah...PM tak tahu pun aku rasa..mereka dah carca merba...klu dah penyangak tu penyangak juga...nak cari salah BN ibarat makanan rugi puak2 haram jadah ni....gua hanya mampu kenyit mata dan caw!!!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA