networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, September 2, 2012

Khalid Ismath isi masa pengantungan 3 semester di JALANAN

Khalid Ismath yang sebelum ini digantung 3 semester SINI dikhabarkan menghabiskan masa dijalanan untuk mengedarkan risalah pendidikan percuma..apo kono ko ni jang..ado poluang bolajar ekau main-main..diri sendiri pun belajar tungang terbalik nak bantu orang lain pula tentang pendidikan...cerminlah diri tu dulu..

Hari ini kegagalan Khalid Ismath(KI) memasuki UiTM untuk mengadakan kempen pendidikan percuma membuktikan agendanya tidak diterima oleh warga UiTM. Dia yang mewakili Kumpulan Aktivis Mahasiswa Independen(KAMI) merancang untuk berkempen pendidikan percuma di dalam UiTM dengan mengedarkan risalah kepada mahasiswa/i baru sempena pendaftaran mahasiswa/i baru.  
Cubaan itu menemui jalan buntu apabila dihalang daripada memasuki pintu UiTM kerana belum habis daripada tempoh penggantungannya. Akhirnya KI membuat keputusan mengedarkan risalah di luar pintu pagar UiTM. 


Selanjutnya SINI

HE : inilah macai pembangkang...pelajaran sendiri pun tak betul nak ajar orang lain pula tentang pendidikan..haha


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA