networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, September 22, 2012

Mahasiswa Pro Pembangkang Bertanding Tiada Manifesto. #PRKampus #ASPIRASIMahasiswa

Barisan Kem 'We Love UPSI' menunjukkan isyarat 'bagus' sejurus keputusan
calon layak bertanding diumumkan

TANJUNG MALIM, 22 September - Kem 'We Love UPSI' hari ini telah memenangi 22 daripada 29 kerusi yang dipertandingkan pada hari penamaan calon petang tadi. Pro Pembangkang pula mendapat 1 kerusi percuma di Fakulti Sains dan Matematik apabila salah seorang calon 'We Love UPSI' yang akan bertanding di Fakulti tersebut menarik diri disaat akhir.

Kem 'We Love UPSI' menafikan bahawa penarikan calon disaat-saat akhir berpunca daripada masalah dalaman dan menghormati keputusan calon tersebut. 

Kemenangan calon Pro Pembangkang, Wan Nur Atiqah Bt Wan Mohamad Zamri di kerusi Fakulti Sains Matematik menimbulkan pertikaian kerana calon tersebut telah diiktiraf menang tanpa mengisi manifesto diruangan borang penamaan calon.

Wan Nur Atiqah, Calon Pro Pembangkang diiktiraf menang walaupun
tidak menulis manifesto di borang penamaan calon. [Klik untuk besarkan]

Menurut Fadhli Saad, jentera 'We Love UPSI', "sebelum ini 5 orang calon dari Pro Pembangkang telah dibatalkan pencalonan kerana tidak mengisi manifesto dan seorang lagi melakukan penipuan menulis tarikh tandatangan kelulusan dekan"

Baca Selanjutnya SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA